YusufV Oluşturma zamanı: 24 Nisan, 2024 Oluşturma zamanı: 24 Nisan, 2024 Bursada masatenisi oynayacak yer ve partner arıyorum.
Eyl Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2024 Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2024 Selamlar Bursa’ya taşınalı 1 sene oldu profesyonel değilim ancak İstanbul’da arkadaşlarımla oynardım şimdilerde tekrar oynamak istiyorum bu sefer de insan bulmak zor. Yakınlarda bir parkta beton da olsa bi masa var arada bir gidiyorum. Oynayabiliriz isterseniz
YusufV Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2024 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2024 Selamlar bende taşınalı çok olmadı uzun zamandır oynamıyorum profesyonel değilim eğer oynamak isterseniz bana instagramdan:yusufk_vurallll yazabilirsiniz ben bir yer buldum oynamak için gidip sorulması gerekiyor sadece.
Eyl Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2024 Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2024 19 saat önce, YusufV yazdı: Selamlar bende taşınalı çok olmadı uzun zamandır oynamıyorum profesyonel değilim eğer oynamak isterseniz bana instagramdan:yusufk_vurallll yazabilirsiniz ben bir yer buldum oynamak için gidip sorulması gerekiyor sadece. Ben de değilim ama geliştirmek isterim, sadece oynayacak birini bulmak zor oluyor
YusufV Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2024 Yazar Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2024 Oynayabiliriz beraber bir yerde araştırabilir bulabiliriz ama sizin bildiğiniz başka bir yer varsa bakılabilir. İletişim için instagramı bıraktım.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap