Misafir Oluşturma zamanı: 28 Mart, 2007 Oluşturma zamanı: 28 Mart, 2007 Arkadaşlar , forumda yeniyim. 3 gün önce foruma üye oldum ve ilgimi çeken çoğu başlığı okudum. Sanırım , Zonguldak-Ereğli'den forumda bir tek ben varım. Zong.Ereğli'de masa tenisi oynayan arkadaş var mı ? Olumlu cevap geleceğini hiç sanmıyorum ama , Nasreddin Hoca misali , ben göle maya mı çalayım da , ya tutarsa diyeyim.
Misafir Gönderim Zamanı: 30 Mart, 2007 Gönderim Zamanı: 30 Mart, 2007 Arkadaşlar , forumda yeniyim. 3 gün önce foruma üye oldum ve ilgimi çeken çoğu başlığı okudum. Sanırım , Zonguldak-Ereğli'den forumda bir tek ben varım. Zong.Ereğli'de masa tenisi oynayan arkadaş var mı ? Olumlu cevap geleceğini hiç sanmıyorum ama , Nasreddin Hoca misali , ben göle maya mı çalayım da , ya tutarsa diyeyim.arkadaşım ben de ereğlidenim bu siteye yeni üye oldum.4 senedir masa tenisiyle uğraşıyorum.eğer anlaşabilirsek bir yerde maç yapabiliriz.
Misafir Gönderim Zamanı: 30 Mart, 2007 Gönderim Zamanı: 30 Mart, 2007 arkadaşım ben de ereğlidenim bu siteye yeni üye oldum.4 senedir masa tenisiyle uğraşıyorum.eğer anlaşabilirsek bir yerde maç yapabiliriz. Özel mesaj gönderdim.
Cako67 Gönderim Zamanı: 30 Mart, 2007 Gönderim Zamanı: 30 Mart, 2007 ereğlide merih bey var türk telekomda çalışıyor isterseniz ona ulaşabilirsiniz. cumartesi günleri sabah 10'dan akşama kadar oynuyorlar zannedersem cebini özelden atarım. bende zonguldaklıyım ve oynuyorum kapalı salona yolunuz düşerse beklerim
Misafir Gönderim Zamanı: 31 Mart, 2007 Gönderim Zamanı: 31 Mart, 2007 ereğlide merih bey var türk telekomda çalışıyor isterseniz ona ulaşabilirsiniz. cumartesi günleri sabah 10'dan akşama kadar oynuyorlar zannedersem cebini özelden atarım. bende zonguldaklıyım ve oynuyorum kapalı salona yolunuz düşerse beklerim @Cako67 Merih Beyin , cebini özelden gönderirsen sevinirim. Tabi daha öncesinde sen , Merih Beyi arayıp , "seninle oynamak isteyen birini buldum. Eğer sen de oynamak istersen , cebini O'na (yani bana) vereyim , arasın , konuşun" diye önbilgilendirme yaparsan sevinirim. İşlerim dolayısı ile maalesef Ereğli dışına çıkamıyorum. Ama , ilk müsait olduğum anda haftasonu birgün Zonguldak'a gelip , seninle oynamak isterim.
Misafir Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2007 @cako67, Senden haber bekliyorum.
Misafir Gönderim Zamanı: 7 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 7 Nisan, 2007 @cako67 Telekom'dan Merih Beylerin grubu ile tanışma fırsatım oldu. Henüz , Merih Beyle oynamadım ama , grubunda ki arkadaşlar çok iyiler. Sanırım yakın zamanda Merih Beylede oynuycam.
Misafir Gönderim Zamanı: 19 Mayıs, 2007 Gönderim Zamanı: 19 Mayıs, 2007 selam arkadaşlar.ben de ereğliliyim ama kocaeli üniversitesinde okuyorum.finaller bittikten sonra ereğliye gelcem.sizlerle maç yapmak isterim.bu arada crossfire arkadaşım tanışalım.okuyo musun ereğlide?
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap