AliFuat Oluşturma zamanı: 7 Mart, 2007 Oluşturma zamanı: 7 Mart, 2007 Arkadaşlar Züpper Lig Balıkesir maçlarını (10- 11 mart) izlemeye gelecek var mı acaba? Ben Balıkesirde olcam....
Guest Tanju Cansever Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2007 Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2007 Merhaba AliFuat, Bu habere sevindim. Bi aksilik olmazsa gelmeyi düşünüyorum. Telefonlaşırız, hoşçakal...
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 8 Mart, 2007 Gönderim Zamanı: 8 Mart, 2007 Arkadaşlar, Bu hafta sonu(10-11 Mart) Balıkesir'de süper lig maçımız var. Gelenler olursa görüşelim. Ben İstanbul Yeşilyurt Spor Kulübünde oynuyorum. Maç seansları (erkek) Cumartesi :12 ve 17:00, pazar günü 10:00 Selamlar, Mehmet Yılık
Remzi Sarioglu Gönderim Zamanı: 8 Mart, 2007 Gönderim Zamanı: 8 Mart, 2007 Arkadaşlar, Bu hafta sonu(10-11 Mart) Balıkesir'de süper lig maçımız var. Gelenler olursa görüşelim. Ben İstanbul Yeşilyurt Spor Kulübünde oynuyorum. Maç seansları (erkek) Cumartesi :12 ve 17:00, pazar günü 10:00 Selamlar, Mehmet Yılık Başarılar Bana maç sonuçlarını bildirirsen sevinirim. Sarıkaya'da başarılar dilerim
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap