Misafir Oluşturma zamanı: 6 Mart, 2007 Oluşturma zamanı: 6 Mart, 2007 Yasım 15 mugla/Bodrumda oturuyorm burulurda turnuvalar yapılıyor mu bılenınız var mı?
Misafir Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2007 Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2007 Muğlanın ligde takımı var,gençlikspora gidersen yardımcı olurlar...Ayrıca her yıl bodrumda turnuva yapılıyor...
Misafir Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2007 Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2007 bodrumdaki turnuvalar nerede oluor peki?
Misafir Gönderim Zamanı: 29 Mart, 2007 Gönderim Zamanı: 29 Mart, 2007 kardes bende bodrumda oturuyorum daha yeni (28-29 mart) da mugla da liseler arası turnuva oldu. turnuvadan yeni donduk.Bunun dısında bazen dedeman otelde turnuvalar oluyor bildiğim kadarıyla...
Misafir Gönderim Zamanı: 8 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 8 Nisan, 2007 hmmm sen marmara kolejinde mi okuosun ben bodum anadolu lisesinde okuorm bizm takım ben yokken secildi biliorum 19 mayıstaki turnuvaya buyuk ihtimalle gircem hocayla konustum ayrıca ortakentspor a masatenisi branşı gelecek 14 nisan cumartesi saat sabah 9 30 da marmara kolejine gelirsen sevinirim mac yaparız.
Misafir Gönderim Zamanı: 8 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 8 Nisan, 2007 hatta carsamba ve persembe bizim 6 ders var cıkıp gelebilirim e-mail:sniper1396_1@hotmail.com
Misafir Gönderim Zamanı: 8 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 8 Nisan, 2007 evet marmara kolejinde,yalnız ben son sınıftayım dershane ye gidiyorum hafta sonu dershaneden 1.30 da çıkıyorum.hafta içide sizde 6 ders var ama bizde 8 ders var , O yuzden o saatler ban uymaz ben seni ekledim msn e ordan konusup ayarlarız ve oynarız OKE ? Msn: fbavnican@hotmail.com
Misafir Gönderim Zamanı: 9 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 9 Nisan, 2007 o zaman cumartesi saat 2 30 iyi olur mu
Misafir Gönderim Zamanı: 10 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 10 Nisan, 2007 Msn den konusuruz merak etme, oynıcam seninle
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap