Erhanaltnsk Oluşturma zamanı: 24 Haziran, 2020 Oluşturma zamanı: 24 Haziran, 2020 Adana'da masa tenisi oynanacak yerler var mı oynayacak arkadaşlar varsa iletişime geçelim 2
Saglamkerem Gönderim Zamanı: 29 Mart, 2021 Gönderim Zamanı: 29 Mart, 2021 Halen arıyorsanız ben varım hocam bana saglamkerem94@gmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz 1
Emirkly Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2021 Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2021 Merhabalar bende oynayacak birilerini arıyorum. Emirhan.kalay@outlook.com adresinden iletişim kurabilirsiniz
Tenisci Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2021 Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2021 Adana baraj yolu duygu cafe pasajında(muhtarlar sitesi) ikinci katta masa tenisi ve bilardo salonu var. Raketleri ve topları gayet iyi durumda. Masasıda güzel yeni açılmış mekan
teach@learn Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2023 Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2023 Merhaba İş gereği İzmir den Adana ya taşındım.İzmir de kulüp ,Halk Eğitm ve Okullar düzeyinde Antrenör ve çalıştırıcılık yaptım.Artık hobi olarak oynamak istiyorum.Elbette veteran düzeyinde 70 Yaş ve üstü oynamak isterim..Reşatbey de oturuyorum.En yakın yer neresi ise akşamları gelebilirim.Herkese sevgi ve selamlar Aydın Ungan
teach@learn Gönderim Zamanı: 26 Nisan, 2023 Gönderim Zamanı: 26 Nisan, 2023 Merhaba İl temsilciliği ile temas kurulunca Yeni Stadyumda Pazartesi,Çarşamba,Cuma günleri akşamları oynama şansımız olduğunu öğrendim.
teach@learn Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2023 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2023 Merhaba Adana da 3-4 Haziran da Veteran turnuvası var.Uluslararası oyuncularda katılacak adanamasatenisi.org adresinde detaylı bilgiler var.
Tenisci Gönderim Zamanı: 13 Nisan, 2025 Gönderim Zamanı: 13 Nisan, 2025 Adana baraj yolu duygu cafe pasajında(muhtarlar sitesi) zemin katta masa tenisi ve bilardo salonu var.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap