Berkay Oluşturma zamanı: 28 Şubat, 2020 Oluşturma zamanı: 28 Şubat, 2020 Bu iki lastiğe hangi tahtayı önerirsiniz
Meraklı Sporcu Gönderim Zamanı: 29 Şubat, 2020 Gönderim Zamanı: 29 Şubat, 2020 Takımımızdaki 3 kişin farklı tahtalar ile bu lastikleri kullanıyorlar.Kontrol istiyorsan timo bol control ile kullanabilirsin.ilk başta onunla oynadık sonra satıp kanter explorer aldık ve daha hızlı oldu.diğeri extreme s ile kullanıyor.Extreme s ile çok hızlı oluyor, topu çok atıyor.bende all raket var ve bana aşırı hızlı geldi ama kullanan arkadaş çok memnun.2 senedir bunları kullanıyor.sadece yenilerini alarak devam ediyor.diğeri de friendship z1 ile oynuyor. sert bir tahta. lastiklerle güzel gitti ama favorum kanter ve timo boll ile olan.
Berkay Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2020 Yazar Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2020 Bu lastiklere Andro Kanter Exploler mı Stiga allround NCT mi?
Meraklı Sporcu Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2020 Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2020 Knaterde hızlı olur ,alrround nctde kontrollü ama hızı da tatminkar.sen karar ver bence .
Berkay Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2020 Yazar Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2020 Andro kanter explorer bana daha iyi gibi geldi
Meraklı Sporcu Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2020 Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2020 2 saat önce, Berkay yazdı: Andro kanter explorer bana daha iyi gibi geldi sana bağlı
Recommended Posts