Aztek Oluşturma zamanı: 11 Şubat, 2007 Oluşturma zamanı: 11 Şubat, 2007 Merhaba, Sürekli spin çalışmaktan sağ kolum ve omzum sol koluma göre gözle görülür bir biçimde gelişmiş durumda. Bu durumu düzeltmek için nasıl bir çalışma yapmalıyım. Sol kolunla da spin çek önerisi dışında tabii :
Çakır Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2007 Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2007 Selam, Bence sol kolla spin çekmek gayet uygun bir fikir olabilir. Tabiki şaka yapıyordum. Sanırım ağırlık çalışmak ve şınav çekmek iyi bir alternatif olabilir. Ama sol kolu fazladan çalıştırmana gerek yok. Sol ve sağ kolu birlikte çalıştırırsan ikisi de bir süre sonra eşitlenir. Valla üniversitedeki hocam söylemişti. Onun yalancısıyım. Hadi ssana kolay gelsin.
Guest MEMET Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2007 Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2007 selam Sol kolu kullanman o kadar önemli ise biraz ağırlık çalış ve sol kolunu oyun içinde oynatmaya çalış boş bekletme. Ama kanımca sağ kol spin için birebir ben şahsen sol kola ihtiyaç duymuyorum!!! :gulumse:
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap