Misafir Oluşturma zamanı: 8 Şubat, 2007 Oluşturma zamanı: 8 Şubat, 2007 besiktas ta partner ariyorum oynanacak yer hazir ve ucretsiz butterfly michael maze raket im var
Guest gazelle Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2007 Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2007 Selamlar, ben de Besiktas'ta Bahcesehir Universitesi'nde arastirma gorevlisi olarak calisiyorum. Bazi aksamlar birlikte oynayabiliriz. Normalde eve servisle donuyorum. Ev ile is arası baya uzak. Bahcesehir'de ikamet etmekteyim. Ama bazi gunler fedekarlik yapabilirim. İletisim: onurbaskirt@hotmail.com Ayrica bazi haftasonlari bizim universitede sinav gozetmenlikleri olmakta, sinav gozetmenliklerinden sonra da bulusup oynayabiliriz. Oynayacak yer tam olarak nerede? Not: Sahip oldugum kaliteli raketler: Butterfly Timo Boll Spirit + 2xBryce FX (1.9mm) lastik ve Tibhar Samsonov Alpha + 2xTibhar Rapid (2.0mm). Elimde *** Butterfly toplar da mevcuttur. Insallah bir gun oynayabiliriz. Seviyem orta diyebilirim. Eger duzenli oynayabilirsem 1 ayda iyi seviyeye ulasabilecegimi dusunuyorum.
Misafir Gönderim Zamanı: 12 Temmuz, 2007 Gönderim Zamanı: 12 Temmuz, 2007 Selamlar..Beşiktaşta birlikte oynayabiliriz. Bir kişi daha var hatta..turnuva vs yapabiliriz. Yer nerede acaba?
Misafir Gönderim Zamanı: 12 Temmuz, 2007 Gönderim Zamanı: 12 Temmuz, 2007 mrb bn besiktas ta gayrettepede oturuyorm. 15 yasindayim msn im doxiifb@hotmail.com istersen birlikte oynayabliriz hangi salon? msnime cevap gonderin
Misafir Gönderim Zamanı: 13 Temmuz, 2007 Gönderim Zamanı: 13 Temmuz, 2007 arkadaslar, ben de gayrettepe de calisiyorum. bazi gunler is cikislarinda oynamaktan zevk duyarim. mail atmak isterseniz: hadalar3@yahoo.com
Guest FMA Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2007 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2007 Merhaba, Ben de beşiktaş'ta oynayacak yer-kişi arıyorum. Hafta içi akşamları 17.30 sonrası müsaitim. arikanmurat@gmail.com
şerefgüneysu Gönderim Zamanı: 19 Kasım, 2007 Gönderim Zamanı: 19 Kasım, 2007 Hortlatalım konuyu Buuu Neyse, okulum bu sene Maçka'da. Salı-Çarşamba-Perşembe 12'den sonraları müsaitim.
kaan_t.dag Gönderim Zamanı: 1 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Şubat, 2008 Selamlar ben Kaan. Gültepede oturuyorum . Akşamları boşum oynamak isterim . Bir arkadaşım daha vardı ama askere gitti. Msn : kaan_t.dag@hotmail.com
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap