Misafir Oluşturma zamanı: 5 Şubat, 2007 Oluşturma zamanı: 5 Şubat, 2007 Merhaba arkadaşlar Kocaeli ilinde yeni yayın hayatına başlayan çağdaş gazetesinin şampiyon spor ekinde cumartesi günleri benim hazırlamış olduğum masa tenisi köşesi yayınlanmaya başladı. Kocaeli ilinde masa tenisi ile ilgili tüm bilgileri ve yapılan faaliyetleri bu köşeyi takip ederek öğrenebilirsiniz. Masa tenisi ile ilgili her türlü konunun yer alacağı köşe için tüm masa tenisi severlerin görüş ve önerilerini bekliyor.
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2007 Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2007 Merhaba arkadaşlar Kocaeli ilinde yeni yayın hayatına başlayan çağdaş gazetesinin şampiyon spor ekinde cumartesi günleri benim hazırlamış olduğum masa tenisi köşesi yayınlanmaya başladı. Kocaeli ilinde masa tenisi ile ilgili tüm bilgileri ve yapılan faaliyetleri bu köşeyi takip ederek öğrenebilirsiniz. Masa tenisi ile ilgili her türlü konunun yer alacağı köşe için tüm masa tenisi severlerin görüş ve önerilerini bekliyor. Hayırlı olsun.Başarılar dilerim.
Misafir Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2007 Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2007 Murat Hocam hayırlı olsun,başarılar.
Guest yerkan54 Gönderim Zamanı: 11 Şubat, 2007 Gönderim Zamanı: 11 Şubat, 2007 Murat Hocam hayırlı olsun,başarılar. hocam hayırlı olsun bizde sakaryadayız turnuva oldugunda bilgilendirirmisiniz tesekkurler,kolay gelsin...
Misafir Gönderim Zamanı: 15 Şubat, 2007 Gönderim Zamanı: 15 Şubat, 2007 hocam hayırlı olsun bizde sakaryadayız turnuva oldugunda bilgilendirirmisiniz tesekkurler,kolay gelsin... saolun turnuva olduğu zaman mutlaka haber veririm mayıs ayında büyük bir organizasyon düşünüyoruz sizide görmek isteriz iyi günler
Misafir Gönderim Zamanı: 15 Şubat, 2007 Gönderim Zamanı: 15 Şubat, 2007 Hayırlı olsun Murat.Maç saatleri dediğin gibi değişmiş çok sevindim.Maçlar geç bitince evlerimize bayan halimizle çok geç dönüyorduk bizim için iyi oldu.Buradan federasyona teşekkür ederim.
Guest FuRkAn AlTuNoK Gönderim Zamanı: 25 Şubat, 2007 Gönderim Zamanı: 25 Şubat, 2007 hayirli olsun inasallah spor dunyasinada faydali olur insallah :gulumse:
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap