buyukdogu Oluşturma zamanı: 23 Temmuz, 2019 Oluşturma zamanı: 23 Temmuz, 2019 bu ürünü deneyeniniz oldu mu?
egmnks Gönderim Zamanı: 23 Temmuz, 2019 Gönderim Zamanı: 23 Temmuz, 2019 Geçen gün ben de bundan alacaktım fakat güvenemediğim için almadım.Eğer her lastikle kullanılabiliyorsa ben de alacağım.
Levend Gönderim Zamanı: 24 Temmuz, 2019 Gönderim Zamanı: 24 Temmuz, 2019 Neticede hepsi saf su ve bir miktar köpüren deterjan (kauçuğa uygun) Herhangi bir zararı da olmaz, temizleme işini de iyi yapar
sevimsizpütür Gönderim Zamanı: 24 Temmuz, 2019 Gönderim Zamanı: 24 Temmuz, 2019 4 saat önce, Levend yazdı: Neticede hepsi saf su ve bir miktar köpüren deterjan (kauçuğa uygun) Herhangi bir zararı da olmaz, temizleme işini de iyi yapar Katılıyorum. Deterjanın asıl işi, yüzey üzerindeki toz, yağ vb kirlerin yüzeyden sökülüp suda asılı kalmasını sağlamak. Tarih: 23.07.2019 Saat: 14:57, buyukdogu yazdı: bu ürünü deneyeniniz oldu mu? Bence de kullanılabilir.
ozansincer Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2019 Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2019 Ben denedim raketim hızlandı.( Hiç temizlememiştim. )
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap