Backhand spin Oluşturma zamanı: 6 Mart, 2018 Oluşturma zamanı: 6 Mart, 2018 Arkadaşlar dostlar rizede daha önce antrenörle calışmış ve belirli bir seviyeye gelmiş kendisini daha da geliştirmek isteyen ve bu güzel oyunda ilerlemek isteyen partner ve oynayacak yer arayanlar bu yazının altına yazarsa çok iyi olur. 1
haruncoskun Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2018 Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2018 Rize'de 4.kademe antrenör Gökhan Çakır var. Oyuncu olarak da üst düzeydedir. Aynı zamanda 2.lig ve 3.lig düzeyinde birkaç sporcu daha mevcut. Antrenmanları Rize Gençlik Merkezi -1. katta sürdürüyorlar. Benim adımı da verirsen seviyene göre seni antrenmanlara dahil edebilirler.
Backhand spin Gönderim Zamanı: 8 Mart, 2018 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Mart, 2018 harun coşkun dimi isminiz siz rizede yaşamıyorsunuz galiba ? cevabınız ve ilginiz için teşekkürler gözkhan çakır'ı mı bulayım
osmanakkus Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2018 Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2018 meraba antrenörlük yapıyorum bende orta ve iyi düzey oyuncu arıyorum oyunumuz yakınsa beraber antreman yapabiliriz . size mesajda yazdım.
haruncoskun Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2018 Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2018 Tarih: 08.03.2018 Saat: 20:45, Backhand spin yazdı: harun coşkun dimi isminiz siz rizede yaşamıyorsunuz galiba ? cevabınız ve ilginiz için teşekkürler gözkhan çakır'ı mı bulayım Ben 2 yıldır İstanbul'dayım. Daha evvel Rize'de yaşıyordum. Gökhan Çakır'ı bulursanız, size yardımcı olacaktır.
bkagan06 Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2018 Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2018 arkadaşlar merhaba ben de rizedeyim. daha önce lisanslı oynadım yalnız 4-5 senedir raket elime alamadım üniversite ve iş nedeniyle. çaykurda çalışıyorum orta düzeydeyim oyuncu arıyorum antrenman yapabilecek
haruncoskun Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2018 Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2018 Tarih: 02.04.2018 Saat: 16:50, bkagan06 yazdı: arkadaşlar merhaba ben de rizedeyim. daha önce lisanslı oynadım yalnız 4-5 senedir raket elime alamadım üniversite ve iş nedeniyle. çaykurda çalışıyorum orta düzeydeyim oyuncu arıyorum antrenman yapabilecek Rize Gençlik Merkezine müracaat ederseniz, Gençlik merkezi müdürümüz Yasin Çakmakçı ve masatenisi il temsilcisi Muhammer Bayraktar dahil, birçok sporcuya ya da partnere ulaşabilirsiniz. Gökhan ve Hicret hocalarımız da yardımcı olacaktır.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap