egmnks Oluşturma zamanı: 12 Şubat, 2018 Oluşturma zamanı: 12 Şubat, 2018 Merhaba abilerim yeni raket almak istiyorum. http://www.sportifmarket.com/urun/butterfly-timo-boll-black-ittf-onayli-masa-tenisi-raketi?gclid=EAIaIQobChMIrNHw-5Oh2QIVxqMYCh2Ivw_NEAQYASABEgIYR_D_BwE düşünüyorum ama almalımıyım sizce?
yusuf06nk Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2018 Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2018 hazır raketlerden uzak dur kardeşim. masatenisi.com burdan en ucuz tahta ve lastikleri al bundan daha iyidir emin ol
egmnks Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2018 Yazar Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2018 9 saat önce, yusuf06nk yazdı: hazır raketlerden uzak dur kardeşim. masatenisi.com burdan en ucuz tahta ve lastikleri al bundan daha iyidir emin ol 105 tl civarına iyi bir raket toplanabilirmi sizce toplanırsa mükemmel olur benim açımdan
egmnks Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2018 Yazar Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2018 6 saat önce, yusuf06nk yazdı: https://prnt.sc/idzlus Sağolun.Gelişmem için büyük etkisi olurmu birde rahat olurmu
yusuf06nk Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2018 Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2018 4 saat önce, egmnks yazdı: Sağolun.Gelişmem için büyük etkisi olurmu birde rahat olurmu Emin ol hazır raketten daha çok yardımcı olur en azından hareketleri doğru uyguladığın zaman spinin etkisini görebilrsin hazır raketler daha kaygan olduğu için ölü top gidip gidip gelir bende 6 ay kullandım ilk 6 ayımı yediği için pişmanım
egmnks Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2018 Yazar Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2018 3 saat önce, yusuf06nk yazdı: Emin ol hazır raketten daha çok yardımcı olur en azından hareketleri doğru uyguladığın zaman spinin etkisini görebilrsin hazır raketler daha kaygan olduğu için ölü top gidip gidip gelir bende 6 ay kullandım ilk 6 ayımı yediği için pişmanım Okulda oynama imkanım var sadece,çok kalabalık okulda 5-6 dk denk geliyor ondada çiftli oynuyoruz.Fazla gelişemiyoruz.Bilmeyenler 2 saate yakın işgal ediyorlar masaları
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap