UncleDrew211 Oluşturma zamanı: 22 Kasım, 2017 Oluşturma zamanı: 22 Kasım, 2017 Merhabalar. Yaklaşık 2 Senedir Falan Arkadaşlarla Masa Tenisi Oynuyoruz Amatörüm Yani. Fakat Oynadığımız Top Dandirik Olunca Keyfi Kalmıyor. Sizden Ricam Ucuz Oynarken Keyif Veren Bir Top Önermeniz.Teşekkürler Şimdiden Bir De 100N 40N 40+ Falan Şeyler Oluyo Anlamadım
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 23 Kasım, 2017 Gönderim Zamanı: 23 Kasım, 2017 Ucuz top diye bir kavram yok artık.... Neyse, üzerinde 40+ işareti olan (yani çapı 40mm den biraz fazla) ve ITTF yazısı veya logosu olan tüm toplar ile oynayabilirsin. Şu iyidir bu kötüdür diyemeyeceğim, raketin kenarına yandan çarpmadığı sürece büyük sorun yaşamadım ben.
Slowhand Gönderim Zamanı: 23 Kasım, 2017 Gönderim Zamanı: 23 Kasım, 2017 Tibhar Basic top veya DHS tek yıldız topu tavsiye edebilirim. Ucuz, dayanıklı, kaliteli.
yusuf06nk Gönderim Zamanı: 24 Kasım, 2017 Gönderim Zamanı: 24 Kasım, 2017 dechatlonda artengonun 2 yıldızlı olan topu fiyatına göre gayet dayanıklı sekme kaliteside iyi bir antrenman topu ha yok ben antrenman topuyla oynamam diyosan ucuz kavramını aklından çıkar.
Recommended Posts