o.han yılmaz Oluşturma zamanı: 25 Ekim, 2017 Oluşturma zamanı: 25 Ekim, 2017 Öncelikle merhabalar.Uzun süredir ara verdiğim masa tenisine tekrar başlamak istiyorum.Eski konulardan anladığım kadarıyla istanbul anadoluda eğitim veren yerler vmtd,ivtta,fenerbahçe var.Pendikte oturuyorum.20 yaşında öğrenciyim bu arada.Uzaklık önemli değil ama fiyat uçuk olmamalı.Ondan dolayı yerleri araştırıp ona göre davranmak daha doğru diye düşünüyorum.Başka nereler var acaba bildiğiniz yazarsanız memnun olurum
YALÇIN Gönderim Zamanı: 25 Ekim, 2017 Gönderim Zamanı: 25 Ekim, 2017 http://www.masatenisisalonu.com/ Salonumuz Ümraniyededir, salona ait detayları linkten bulabilirsiniz
o.han yılmaz Gönderim Zamanı: 25 Ekim, 2017 Yazar Gönderim Zamanı: 25 Ekim, 2017 Tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum ama ders alabileceğim yerlere bakıcağım için o tarz bildiğiniz yerleri söyleyebilirseniz çok memnun olurum
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2017 Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2017 17 saat önce, o.han yılmaz yazdı: ... ders alabileceğim yerlere bakıcağım... Özel ders mi soruyorsun? Birebir hoca ile? YALÇIN 'ın belirttiği salonda mevcut eğer öyle ise...
o.han yılmaz Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2017 Yazar Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2017 Öğrenci olduğum için birebir özel hocadan ziyade daha uyguna eğitim alabileceğim kulüp dernek tarzında toplu eğitim veren mesela yerler olsa daha iyi olur.Var mı o tarz yerler yazarsanız çok memnun olurum.
Remzi Sarıoğlu Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2017 Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2017 Haydarpaşa lisesi spor kulübü masa tenisi salonu mevcuttur.
pendikmasatenisi Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2017 Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2017 Merhabalar Sizin için en uygun yer Pendik Sülüntepe Spor kompleksi. Grup olarak derslere katılabilir, haftada 7 gün oynayabilir, her hafta düzenli olarak yapılan turnuvalara katılabilirsiniz. Üstelik kayıt ücreti sadece 50 TL
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap