Misafir Oluşturma zamanı: 7 Aralık, 2006 Oluşturma zamanı: 7 Aralık, 2006 2-3 aralık tarihlerinde bursa'da yapılan süper lig 3.etap maçlaında kocaeli büyükşehir belediye kağıt spor 3 galibiyet alarak 7. likten 4. lüğe yükseldi. Takım olarak hedefimiz ligi ilk 4 içersinde bitirmek. Diğer bütün takımlarada başarılar diliyorum
tugi Gönderim Zamanı: 7 Aralık, 2006 Gönderim Zamanı: 7 Aralık, 2006 kocaelıde oynayan tunay ablaya basarılar dılerım
Misafir Gönderim Zamanı: 7 Aralık, 2006 Gönderim Zamanı: 7 Aralık, 2006 ya bu kocaelideki kulube nası ulaşabiliriz?? nerdedir?? ben sürekli çalışabileciğim bi yer arıyorum.yardımcı olabilir misiniz?
Misafir Gönderim Zamanı: 7 Aralık, 2006 Gönderim Zamanı: 7 Aralık, 2006 ya bu kocaelideki kulube nası ulaşabiliriz?? nerdedir?? ben sürekli çalışabileciğim bi yer arıyorum.yardımcı olabilir misiniz? Murat Hoca'ya cep telefonundan ulaşabilirsin.Sana yardımcı olacaktır. Murat Hoca Cep Tel.
Misafir Gönderim Zamanı: 12 Aralık, 2006 Gönderim Zamanı: 12 Aralık, 2006 ya bu kocaelideki kulube nası ulaşabiliriz?? nerdedir?? ben sürekli çalışabileciğim bi yer arıyorum.yardımcı olabilir misiniz? çalışmaları özel seymenlisesinin spor salonunda yapıyoruz herkesi bekleriz
Guest yerkan54 Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2007 Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2007 çalışmaları özel seymenlisesinin spor salonunda yapıyoruz herkesi bekleriz herkese iyi gunler bende sakaryadayım kendimi geliştirmek istiyorum nsl ulasabilirim yer,saat tesekkurler grş uzere :gulumse:
Saadettin Gönderim Zamanı: 19 Şubat, 2007 Gönderim Zamanı: 19 Şubat, 2007 2-3 aralık tarihlerinde bursa'da yapılan süper lig 3.etap maçlaında kocaeli büyükşehir belediye kağıt spor 3 galibiyet alarak 7. likten 4. lüğe yükseldi. Takım olarak hedefimiz ligi ilk 4 içersinde bitirmek. Diğer bütün takımlarada başarılar diliyorum Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum Murat... Umarım şampiyon olana kadar bu inançla devam eder sonrasında da şampiyon olduktan sonra yerinizde devamlılığı sağlarsınız...
Misafir Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2007 Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2007 Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum Murat... Umarım şampiyon olana kadar bu inançla devam eder sonrasında da şampiyon olduktan sonra yerinizde devamlılığı sağlarsınız... saol sadettin abi bu şekildeki olumlu yaklaşımlar bizim en büyük destekçimiz oluyor inşallah daha büyük başarıları elde ederiz bu da sizlerin desteği ile olacak tekrar teşekkürler
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap