Bilal OLGUN Oluşturma zamanı: 30 Nisan, 2017 Oluşturma zamanı: 30 Nisan, 2017 cris 4:27 de basmış kalayı son of a be... diyor :) 2
K4mil Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2017 Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2017 Bilal abi gerçekten masa tenisi de bu değil, defans da bu değil Dr.Neubauer Buffalo veya Der Materialspezialist Mega-Block Anti tarzı bir lastik var 1
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2017 Yazar Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2017 Kardeşim mrb, Ademir zaten der-metarialspezialist sponsorluğunda Transformers kullanıyor . Oyununu beğenmeyebiliriz ( ben beğeniyorum çok ters ) ama kendi yaşıtlarında çok başarılı. Oynayanda takım arkadaşı Ve Cassin yerlerde :) 1
byfizik Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2017 Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2017 Yazık..! adam çakacam diye çırpınıyor ama karavana..::)) "Her önüne gelene çakana iyi bir ders" örneği olmuş. Ademir i kutluyorum. Ben de geçenlerde cassini tarzı birine karşı ademir gibi kısa pütürümle oynamıştım adam deli olmuştu..! Her fileye taktığında eliyle kafasına ve dizine vurmuştu. Ben maçtan önce "bu adamdan sayı bile alamam" demiştim. Ama 11-4, 11-5 gibi setlerle 3-0 yendim adamı. Sonra "maçı keşke kameraya alsaymışım" demiştim...::))))
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap