Guest drdolalan Oluşturma zamanı: 3 Aralık, 2006 Oluşturma zamanı: 3 Aralık, 2006 arkadaşlar! urfada bildiğiniz bi yer var mı? lütfen yardımcı olun dolalan@gmail.com
Guest sinankirmizitas Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2006 Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2006 kardeş urfada masa tenisi oynayacak kapalı spor salonu var bi de şu sıralarda urfa da bi masa tenisi ligi kurulalacak daha fazla bilgi almak için 0544 694 59 44 ten bana ulaşabilirsin
Misafir Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2006 Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2006 benim urfada arkadaşım var o sana yardımcı olur adı behsat 05426851742 mustafadan aldım dersin o sana oynayacak kişi bulur
Guest sinankirmizitas Gönderim Zamanı: 9 Aralık, 2006 Gönderim Zamanı: 9 Aralık, 2006 meyibil behsat abi yi tanıyorum beni değer verdiğim saygıdeğer bi abimdir biz onunla beraber kurulacak olan büyükler masa tenisi ligine gireceğiz behsat abi masa tenisinde yardımcı olur
Misafir Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2006 Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2006 sinancim behsat abine selam soyle ozaman adanadan mustafa senin kaderini belirliyomus dersin size kolay gelsin maclarinizdan once haber verinde behsata yardimci olayim kolay gelsin
Guest sinankirmizitas Gönderim Zamanı: 23 Aralık, 2006 Gönderim Zamanı: 23 Aralık, 2006 abi Urfa da bi masa tenisi lig i kurulacak ben ve Behsat abi aynı takımdayız unutmazsam selamını söylerim bi de raket konusunda bize biraz yardımcı olursan sevinirim
Guest recep2 Gönderim Zamanı: 24 Aralık, 2006 Gönderim Zamanı: 24 Aralık, 2006 meyibil spor salonuna gelirsen sana yardımcı olurum sina benim takım arkadaşım onunla birlikte sana yardımcı olabiliriz
Misafir Gönderim Zamanı: 1 Ocak, 2007 Gönderim Zamanı: 1 Ocak, 2007 arkadaslar ben adanadayım ne lazım oldugunu soylersenız yardımcı olmaya calısırım behsatta numaram var bu arada bayramınız mubarek olsun sıze basarılar dılerım
Guest sinankirmizitas Gönderim Zamanı: 7 Ocak, 2007 Gönderim Zamanı: 7 Ocak, 2007 sağol abi seninde bayramın mübarek olsun ve daha nice mutlu yıllara........
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap