Guest zungapir Oluşturma zamanı: 1 Aralık, 2006 Oluşturma zamanı: 1 Aralık, 2006 Arkadaşlar ben lisede ve orta okulda okul takımlarında oynadım 1. ligde oynayan abiler yetiştirdiler bizi lisede falan ama 2-3 senedir oynamıyorum geçen bi oynamaya gittik çok şey kaybetmişim oyunumdan ve eski günlerdeki gibi oynamak istiyorum ama bunun için iyi bir oyuncuyla oynamam alıştırmalar yapmam gerekiyor raketim falanda eski ve yenilerden hiç bilgim yok yardımcı olavcak bir arkadaş olursa sevinirim
Guest Togay Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2006 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2006 Merhaba. Sana tavsiyem pazartesi ve perşembe günü saat 18-20 arası Işıklardaki Stadyumun masa tenisi salonuna gitmen. Her düzey oyuncu oynuyor o günler ve Yalçın Can hoca ile tanışırsan, O sana hem antremanlar hem de ekipman konusunda yardımcı olacaktır.
Guest zungapir Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2006 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2006 tavsiyen için teşekkürler söylediğin günlerde ve saatlerde genelde derste ve okulda oluyorum zaman bulmaya çalışacağım artık
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap