tolga98 Oluşturma zamanı: 27 Aralık, 2016 Oluşturma zamanı: 27 Aralık, 2016 İstanbul bayrampaşa veya civarında orta seviye masa tenisi oynayan partner arıyorum.1 yıldır oynayamadım tekrar başlayacağım.18 yaşındayım
Ömer Faruk Gönderim Zamanı: 27 Aralık, 2016 Gönderim Zamanı: 27 Aralık, 2016 İstanbul bayrampaşa veya civarında orta seviye masa tenisi oynayan partner arıyorum.1 yıldır oynayamadım tekrar başlayacağım.18 yaşındayım ben size partner olurum ama nerde oynicaz bilmiyorum bende yeni basladım sayılır
tolga98 Gönderim Zamanı: 27 Aralık, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 27 Aralık, 2016 bende tam olarak bilmiyorum ama bayrampaşa spor kompleksinde saatliği 3 tl ye oynanabiliyormuş.Hidayet türkoğlu spor kompleksindede oynayabiliriz.Siz tam olarak nerdesiniz
Ömer Faruk Gönderim Zamanı: 27 Aralık, 2016 Gönderim Zamanı: 27 Aralık, 2016 bende tam olarak bilmiyorum ama bayrampaşa spor kompleksinde saatliği 3 tl ye oynanabiliyormuş.Hidayet türkoğlu spor kompleksindede oynayabiliriz.Siz tam olarak nerdesinizben eyüpte oturuyorum bayrampasaya gelebilirim sorun olmaz
tolga98 Gönderim Zamanı: 27 Aralık, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 27 Aralık, 2016 bayrampaşa spor kompleksinin yerine bak eyüpe yakın bu hafta sonu uygunsan buluşup oynayabiliriz.
Ömer Faruk Gönderim Zamanı: 27 Aralık, 2016 Gönderim Zamanı: 27 Aralık, 2016 bayrampaşa spor kompleksinin yerine bak eyüpe yakın bu hafta sonu uygunsan buluşup oynayabiliriz.olur tamam ben size mesaj atarim
tolga98 Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2016 Güncel .Bayrampaşa civarında masa tenisi oynayan var mı tesisler hakkında bilgisi olan.
kartal Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2016 Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2016 Evet Bayrampaşada oynayan çok insan var.Yedi masa var.Haftanın her günü (Pazar günü hariç) antreman yapmak mümkün.Çoğunlukla salı,perşembe,cumartesi günleri gelen var. Aylık abonelik veya saat ücretli oynayabilirsiniz.Bildiğim kadarıyla Aylık bonelik tam 60 öğrenci,emekli 45 tl Aşağıdaki linkten daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Not:Partner bulursanız daha rahat edersiniz. http://www.spor.istanbul/spor-tesisleri/size-en-yakin-tesis?tss=Bayrampa%C5%9Fa%20Spor%20Tesisi
tolga98 Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2016 Bilgi için teşekkürler hafta sonu gidip bir bakıcam.Oynamak isteyen arkadaşlar bana ulaşsın.İstediğiniz zaman bu tesiste antreman veya maç yapabiliriz.
kartal Gönderim Zamanı: 29 Aralık, 2016 Gönderim Zamanı: 29 Aralık, 2016 Hafta sonu yılbaşı fazla kimse olmayabilir.
tolga98 Gönderim Zamanı: 29 Aralık, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 29 Aralık, 2016 Arayıp konuştum hafta içi ve cumartesi saat 17:00 dan sonra oynayabileceğimizi pazar günleri ise açık oldukları saat içinde kullanabileceğimizi söylediler.
Lavertt Gönderim Zamanı: 8 Ocak, 2017 Gönderim Zamanı: 8 Ocak, 2017 Bayrampaşada oynamak isteyenler yazabilir orta seviyede oynuyorum
Nur Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2017 Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2017 Masa tenisi icin oyun arkadasi ariyorum byrampasa uygun benm adima
bilaltekin Gönderim Zamanı: 25 Mart, 2019 Gönderim Zamanı: 25 Mart, 2019 Ben de İstanbul'a yeni geldim. Mersin de veteran masatenisi klubünde orta-üst seviye oynuyordum. Artık Bayrampaşa'da ikamet edeceğim. Tam olarak nerede oynanıyor, yazabilirseniz çok sevinirim. Hemen hemen hergün 5ten sonra gelebilirim.. Bilgi alabileceğim bir arkadaş arayabilirse çok memnun olurum. Telefon 0543 313 15 67
bellek Gönderim Zamanı: 25 Mart, 2019 Gönderim Zamanı: 25 Mart, 2019 3 saat önce, bilaltekin yazdı: Ben de İstanbul'a yeni geldim. Mersin de veteran masatenisi klubünde orta-üst seviye oynuyordum. Artık Bayrampaşa'da ikamet edeceğim. Tam olarak nerede oynanıyor, yazabilirseniz çok sevinirim. Hemen hemen hergün 5ten sonra gelebilirim.. Bilgi alabileceğim bir arkadaş arayabilirse çok memnun olurum. Telefon 0543 313 15 67 Bayrampaşa Spor Kompleksi Adres: Muratpaşa Mahallesi, Tuna Cd. No:2, 34040 Bayrampaşa/İstanbul Telefon: (0212) 565 93 29 Belediye seçimlerinden dolayı 15 Nisan 2019 tarihine kadar kapalı. Telefonu ve adresi yukarıda var. Google dan Bayrampaşa Spor Kompleksi diye aratırsanız bulunduğunuz yere göre hesabınızı yaparsınız. Oyuncu seviye kısmını ortamı görünce karar verirsiniz.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap