Ömer Faruk Oluşturma zamanı: 11 Aralık, 2016 Oluşturma zamanı: 11 Aralık, 2016 İstanbul avrupa yakasında ders alabileceğim(ücretli/ücretsiz fark etmez) veya bana partner olabilecek kişiler arıyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler ☺
cey Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2016 Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2016 seviye olarak sıfırdan başlayacaksan bir özel ders alman şart oda ücretsiz bulamazsın orta seviyede bir oyunun varsa bayrampaşada beyoğlunda veteran masa tenisi derneklerinin bulunduğu yerler var orada geliştirebilirsin ve ayrıcada özel ders verenler hakkında bilgi alabilirsin 1
Ömer Faruk Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2016 seviye olarak sıfırdan başlayacaksan bir özel ders alman şart oda ücretsiz bulamazsın orta seviyede bir oyunun varsa bayrampaşada beyoğlunda veteran masa tenisi derneklerinin bulunduğu yerler var orada geliştirebilirsin ve ayrıcada özel ders verenler hakkında bilgi alabilirsinbeyoglundaki dernekte ders alma sansim varmi?varsa ucret,gün ve saat hakkında bilginiz varsa biraz bahsederseniz cok sevinirim
Bellerophon Gönderim Zamanı: 12 Aralık, 2016 Gönderim Zamanı: 12 Aralık, 2016 beyoglundaki dernekte ders alma sansim varmi?varsa ucret,gün ve saat hakkında bilginiz varsa biraz bahsederseniz cok sevinirim Beyoğlu spor kulubunde özel dersin saati 100 tl. Güzel salon 2 gün önce gittim. Salon pazartesi haric 13.00-20.00 arasi açik
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 12 Aralık, 2016 Gönderim Zamanı: 12 Aralık, 2016 Beyoğlu spor kulubunde özel dersin saati 100 tl. Güzel salon 2 gün önce gittim. Salon pazartesi haric 13.00-20.00 arasi açik 100 lira ...Kim veriyor da bu kadar pahalı?
Bellerophon Gönderim Zamanı: 12 Aralık, 2016 Gönderim Zamanı: 12 Aralık, 2016 100 lira ...Kim veriyor da bu kadar pahalı? Yani pahali salon,gidip oynamak gunluk 20 tl. Taksimde oldugu icin pahali oluyor..
Bellerophon Gönderim Zamanı: 13 Aralık, 2016 Gönderim Zamanı: 13 Aralık, 2016 Özel ders veren birini bulup oraya gidilebilir o daha mantikli olur,özel ders alacak olsam öyle yapardim
Yalçın Bayar Gönderim Zamanı: 14 Aralık, 2016 Gönderim Zamanı: 14 Aralık, 2016 İstanbul avrupa yakasında ders alabileceğim(ücretli/ücretsiz fark etmez) veya bana partner olabilecek kişiler arıyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler ☺ Eyüp'e yakınsan görüşelim. Özel ders veren birini bulup oraya gidilebilir o daha mantikli olur,özel ders alacak olsam öyle yapardi
Yalçın Bayar Gönderim Zamanı: 14 Aralık, 2016 Gönderim Zamanı: 14 Aralık, 2016 Eyüp'e yakınsan görüşelim.
cey Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2016 Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2016 Kadıköy e gelirim dersen kurs için yardımcı olabilirim. iyi günler
cey Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2016 Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2016 Kadıköy e gelirim dersen kurs için yardımcı olabilirim. iyi günler
Ömer Faruk Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2016 Kadıköy bana uzak kalıyo
umut akdoğan bulut Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2016 Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2016 Göztepe köprüsünün yakınlarında kültür merkezinde hocamız birebir ilgileniyor fiyat konusunda yardımcı oluruz detaylı bilgi için özelden mesaj atarsan sevinirim
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap