Bilal OLGUN Oluşturma zamanı: 28 Kasım, 2016 Oluşturma zamanı: 28 Kasım, 2016 Set sonu cüzde tek sayı avantajını yakalayınca bitiyor...İlginçlikler bununla da kalmadı maç başlamadan önce file ölçen alet başka şeylere de yarıyormuş onu gördüm. Raketlerde ki kalınliğa bakmaya falan yarıyor heralde bir bilen varsa açıklama yaparsa sevinirim. 1
Levend Gönderim Zamanı: 28 Kasım, 2016 Gönderim Zamanı: 28 Kasım, 2016 Valla bana göre en güzeli hakemin sürekli top vermesi. Bence her müsabakada uygulanmalı. Nedir yani? Masa tenisçi mi, top toplayıcı mı?
engin-sagdilek Gönderim Zamanı: 29 Kasım, 2016 Gönderim Zamanı: 29 Kasım, 2016 Set sonu cüzde tek sayı avantajını yakalayınca bitiyor...İlginçlikler bununla da kalmadı maç başlamadan önce file ölçen alet başka şeylere de yarıyormuş onu gördüm. Raketlerde ki kalınliğa bakmaya falan yarıyor heralde bir bilen varsa açıklama yaparsa sevinirim. Asıl olay cüz olmuyor. 11'e ulaşan 2 farklı olmasa bile kazanıyor.
engin-sagdilek Gönderim Zamanı: 29 Kasım, 2016 Gönderim Zamanı: 29 Kasım, 2016 Set sonu cüzde tek sayı avantajını yakalayınca bitiyor...İlginçlikler bununla da kalmadı maç başlamadan önce file ölçen alet başka şeylere de yarıyormuş onu gördüm. Raketlerde ki kalınliğa bakmaya falan yarıyor heralde bir bilen varsa açıklama yaparsa sevinirim. Asıl olay cüz olmuyor. 11'e ulaşan 2 farklı olmasa bile kazanıyor. Ben öyle anladım. İlginci kuralların değişebiliyor olması
takefiree Gönderim Zamanı: 29 Kasım, 2016 Gönderim Zamanı: 29 Kasım, 2016 4 mm kalınlıgında bir çıkıntı var ,sunger +lastik bu kalınlıgı gecmemeli,o ölçülüyor 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap