Bilal OLGUN Oluşturma zamanı: 24 Kasım, 2016 Oluşturma zamanı: 24 Kasım, 2016 Bu karlsın denen arkadaş kırmızı tarafı ile fh servis atıp, siyah lastik ile fh oynuyor. Pütür de kullanmıor ama bir bilen var mı? https://www.youtube.com/watch?v=dmXvNH0-nss#t=536.888854 2
Levend Gönderim Zamanı: 24 Kasım, 2016 Gönderim Zamanı: 24 Kasım, 2016 Valla Bravo! Ne dikkat varmış sende... Ben tesadüfen seyrettim bu maçı ama 10 defa seyretseydim çakmazdım.
Levend Gönderim Zamanı: 24 Kasım, 2016 Gönderim Zamanı: 24 Kasım, 2016 Bence adam bh'de fh'e göre daha iyi. Tahminen de kırmızı lastiği daha sert ve spinli... Servis atarken de haliyle kırmızıyı tercih ediyor.
akar35 Gönderim Zamanı: 24 Kasım, 2016 Gönderim Zamanı: 24 Kasım, 2016 Forhendde atak pütür ile oynuyor.BH i normal lastik. Razka x olabilir.BH lastiği ile servis atıp çeviriyor raketi. Değişik bi oyuncu
swan Gönderim Zamanı: 24 Kasım, 2016 Gönderim Zamanı: 24 Kasım, 2016 benim de dikkatimi metallica logosuyla ma short yazması çekti spin lobisinin işleri bunlar hep
Onur Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2016 Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2016 Mattias Karlsson SwedenStyle: Shortpips FH, shakehand attackerBlade: Yasaka Ma Lin Soft Carbon FH: Yasaka XTEND POBH: Yasaka Pryde google a sorun soylesin yahu
Bellerophon Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2016 Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2016 Mattias Karlsson Sweden Style: Shortpips FH, shakehand attacker Blade: Yasaka Ma Lin Soft Carbon FH: Yasaka XTEND PO BH: Yasaka Pryde google a sorun soylesin yahu 2009 daki ekipmanları bu
Levend Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2016 Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2016 Zaten Rakza reklamlarında oynuyor ve orada bh lastiğinin rakza x olduğunu söylüyor. Ama fh'de kısa pütür oynuyorsa, muhtemelen başka bir markanın ürününü kullanıyordur. Bayaa spin verdiğine göre FS 802-40 olabilir mi acaba?
Onur Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2016 Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2016 vay arkadas madem eski "o eski bilgi" diyeceginize yenisini koysanıza Mattias plays with Yasaka Rakza X on backhand, Rakza PO on forehand and Ma Lin Soft carbon. http://www.yasaka.se/news/mattias-track-record-19-1/
Bellerophon Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2016 Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2016 Pryde mi kaldi boş muhabbet yapmayalim
umur Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2016 Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2016 bunların gerçek olup olmadığı da belli değil. tek gerçek fh droplarının inanılmaz şekilde kısa gitmesi. ve bunun pütür ile alakalı olduğunu düşünmüyorum
Onur Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2016 Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2016 Pryde mi kaldi boş muhabbet yapmayalim "yok o yanlıs" diye yazı yazıp dogrusunu yazmamak mıdır acaba bu isin dogrusu ya da bos muhabbet yapmayalım diye asagılayarak terbiyesizlesmek midir? ya da benim senin gibi bir adamı kale alıp cevap yazmam mıdır acaba ???
Bellerophon Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2016 Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2016 Doğrusunu bilmiyorum,ki doğrusunu yazmak zorunda da değilim. Pryde i kullanmadigini biliyorum ve bunu paylaşiyorum. Çocukça tavirlari birakman gerekiyor artik
Levend Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2016 Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2016 Yahu aslında hiç sevmediğim şeydir, böyle sanal arabulucu pozlarına girmek... Ama beyler, forumda zaten konulara cevap yazan 3-5 kişi var. Onlar da böyle yaparsa, noolacak buranın hali ? Yazarken elektrik oluşturmamaya gayret etmek lazım Elalemin pütürü germesin bizlerü
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2016 Bu karlsın denen arkadaş çevirip siyahıylada bh blok yapıyor arada..Kamera açısı çok iyi ve oyun ne kadar hızlı çok net belli tabi Yan AN yandan yemiş gibi..
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap