Bora Oluşturma zamanı: 21 Ekim, 2016 Oluşturma zamanı: 21 Ekim, 2016 isviçreli arkadaşın tekniği çok enteresan. seyir zevki açısından oldukça güzel bir maç.
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2016 Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2016 O parmak orda olmasa o bloklari yapmasi cok zor. Samsonov disinda baska orta seviyeli avrupali olsa sonuc ne olurdu acaba
Bora Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2016 istanbul veteran derneği (ivtta) oyuncusu ömer tülünay'ın tekniğine benziyor. masa tenisine başlayalı henüz birkaç sene olmasına rağmen 1. ligde sürpriz maçlar kazanmıştı. elia'nın backhandinde hangi lastik var bilmiyorum ama ömer'de anti vardı sanırım.
Onur Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2016 Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2016 her zaman dedigim gibi isvicrenin cikolatası iyidir...
Levend Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2016 Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2016 Arada bir çıkarttığı bh vuruşları nasıl yapıyor anlamadım. Parmağın 2 tarafından birine mi denk getiriyor, yoksa parmağı içeri mi çekiyor?
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2016 Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2016 istanbul veteran derneği (ivtta) oyuncusu ömer tülünay'ın tekniğine benziyor. masa tenisine başlayalı henüz birkaç sene olmasına rağmen 1. ligde sürpriz maçlar kazanmıştı. elia'nın backhandinde hangi lastik var bilmiyorum ama ömer'de anti vardı sanırım. Bh pütür vardı dediğin arkadaşın. Deli gibi hücum yapanları darmadağın etmişti. Yumuşak ve yüksek top spin yapanlara çaresiz kalmıştı
Bora Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2016 Bh pütür vardı dediğin arkadaşın. Deli gibi hücum yapanları darmadağın etmişti. Yumuşak ve yüksek top spin yapanlara çaresiz kalmıştı 2 sayıda 1 balık yapıyordu bi de :) 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap