mustafaseliim Oluşturma zamanı: 27 Temmuz, 2016 Oluşturma zamanı: 27 Temmuz, 2016 sice gereklimi benim elim küçük ama çok terliyor birde bu tarz şeyleri raketten çıkardığımda yapış yapış mı olur tahta onu da merak ediyorum.Ayrıca turnuvalarda herhangi bir sorun çıkarır mı ?
cagan Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 27 Temmuz, 2016 Tercih meselesi, iyi veya kötü diyemeyiz. Ben bir ara denemiştim ama hareketlerimi kısıtladığı için çıkarmıştım. Bir de sanki rakedi ben değil de bir başkası tutuyormuş gibi hissediyordum. Denemekten zarar gelmez, ondan sonra net bir karar verirsiniz zaten. Turnuvalarda da sorun olmuyor.
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2016 Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2016 Beyaz renk kullanmıştım bir ara. Bir derneğin turnuvasında (3-4 yıl oldu) karşımdaki abi rengine itiraz etmişti. Çıkarmıştım.
Enduro Gönderim Zamanı: 5 Ağustos, 2016 Gönderim Zamanı: 5 Ağustos, 2016 Benim de elim çok terliyor, daha önce hiç grip kullanmamıştım ama bir kaç ay önce tenis raketlerinde kullanılan griplerden olan Tourna Grip'i denedim, sonuç harika, ohh be dünya varmış dedim, tavsiye ederim. (Türkiye'de satılıyor mu bilmiyorum, ben ebay'den almıştım.) Ayrıca kurallara aykırı olduğunu da düşünmüyorum, kullanan pro oyuncular var.
K4mil Gönderim Zamanı: 11 Ağustos, 2016 Gönderim Zamanı: 11 Ağustos, 2016 http://urun.n11.com/ekipman-ve-malzemeler/wilson-profile-overgrip-wrz4025-raket-gribi-kirmizi-grip-P24554806?cid=604001&gclid=Cj0KEQjwxLC9BRDb1dP8o7Op68IBEiQAwWggQPUFnVbXlhCQU_3tTTThSwrf9Pp024nEjXQRagfCll4aAnd08P8HAQ&gclsrc=aw.ds Ben bunlardan kullanmıştım. Raketi çok sıkıyorsanız terleme bunda da kaynaklı olabilir.
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 12 Ağustos, 2016 Gönderim Zamanı: 12 Ağustos, 2016 ..... Ayrıca kurallara aykırı olduğunu da düşünmüyorum, kullanan pro oyuncular var. Renginden dolayı itiraz etmişti. Top ile aynı renk olduğundan...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap