Ninja_Green Oluşturma zamanı: 16 Nisan, 2016 Oluşturma zamanı: 16 Nisan, 2016 Öncelikle yonetici abilerim ablalarım nolur konuyu kilitlemeyin nasıl bilgi alıcaz kilitlerseniz Tahta : TİBHAR Match FH Lastiği : Xiom Yanus BH Lastiği : Stiga Calibra Sound sizce nasıl olmuş toplam yaklaşık 300 TL
CrazyCat Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2016 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2016 Kime ve neye göre nasıl olmuş? çok havada kalan bir soru. Örneğin benim tarzıma göre dengesiz olmuş. Eğer henüz almadıysan ve daha önce lastikleri denemediysen BH için Calibra hızlı olduğunu söyleyebilirim.
Ninja_Green Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2016 Ben atak oyuncusuyum servisi kesme ve spin fh kullanırım bh ile savunurum fh ile atak yaparım
CrazyCat Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2016 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2016 iyi ozaman raketi ters çevirmen yeterli olur. Calibranın spini pek tatmin etmeyebilir ama hızı fazlası ile iyi.
Ninja_Green Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2016 Yakın zamanda alıcam ama masa tenisi.com da xiom yanus special comboda yok ne yapmam gerekir
Ninja_Green Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2016 Sap olarak Anatomic mi Flared mi daha iyi
CrazyCat Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2016 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2016 malzemeleri sipariş et. mesajda yapıştırmalarını söyle onlar yapıştırıyorlar. Raketi çeviriyorsan ST çevirmiyorsan FL sap al.
Ninja_Green Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2016 St diye bi seçenk göremedim
Bellerophon Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2016 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2016 Calibra yerine 1.9 aurus sound alabilirsin calibra fiyatina göre spinli bi lastik değil
CrazyCat Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2016 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2016 St aradığına göre raketi çevirmeyi düşünüyorsun. anatomiğe göre Flared daha iyidir. , Calibra için spin konusunda uyarmıştım zaten. Ağırlıklı şutop oynarım topu masada dağıtırım diyorsan calibra iyi. Yok ben fena spin çekerim rakibin bloklarından uçar gider diyorsan seni tatmin etmez. Gerçi hepsi bir yana raket işi tekne işi gibidir. İlkini yakarsın ikincisini satarsın üçüncüsünü kullanırsın :) ilk olacaksa al gitsin. ne de olsa yakacaksın :)
Ninja_Green Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2016 Saol alıyom yakında zaten bh spin oynayamıyoyorum ama benim hazır rakete fh spin yapıyosam onlada yaparım herhalde bi abi hazır raketlerin en spinlisi combo raketin en spinsizine eşit demişti yazısında
Ninja_Green Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2016 Tamam yakında alıcam ikinizde saolun
Ninja_Green Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2016 Nasıl yani sipariş verirken sepetten hepsi bi andamı oluyo her ürüne ayrı ayrımı yazıcam yapıştırın diye
VForOyuncu Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2016 Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2016 CrayzCat Şuna Bi Bakarmısın İyimi http://www.masatenisi.com/urun.aspx?id=932 Lastikde Bundan 2.0mm Olanından (2side) http://www.masatenisi.com/urun.aspx?id=421Tahtada Bu Bunu mu Alayım Yoksa Benim Açtıgım Konudakinimi ?
CrazyCat Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2016 Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2016 En son sipariş notuna yaz. Olmadı içine sinmiyorsa ara. iki türlü de yardımcı oluyorlar.
CrazyCat Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2016 Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2016 Başım döndü :) Hemen hemen tüm konularda aynı sorular var. Diğer konunda bahsettiğin tahta N10 du sanırım. Bu tahta ile arasında epeyce fiyat farkı var. Bütçeni yükselttiysen bu paraya tahta çok. Nightmare tahtayı yakından görmedim ama sapının küçük olduğunu duymuştum. Muhtemelen küçük yaştaki oyuncular için dizayn edilmiş olabilir. O fiyata aşağıdaki tahta var. Biraz daha hızlı ama kontrolü iyi bir tahta. http://www.masatenisi.com/urun.aspx?id=80
Recommended Posts