Ertunga Oluşturma zamanı: 2 Nisan, 2016 Oluşturma zamanı: 2 Nisan, 2016 Yahu sordum sorusturdum secme, takim bisey bulamadim ama Antalya turnuvasina katilmis bizim universite. Bizim takim olu ozanlar dernegi gibi hicbir yerde iz yok
teach&learn Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2016 Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2016 Merhaba 2013 yılında DEÜ de çalışma yapma imkanım oldu.Altyapı haricinde hatırladığım kadarı ile Dinan e Aydın isimli öğrenciler vardı.BŞB kökenli oldukları için pek aralarına kimseyi almazlar.Ancak sen yine de BESYO ya uğra .Birilerinden bilgi alabilirsin İzmirin kaderi..ÖLÜ OZANLAR DERNEĞİ
Dinan Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2016 Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2016 biz adam mı seçiyoruz nedemek aralarına kimseyi almazlar. 2009 dan beri dokuzeylül takımındaydım bu sene jübileyi yaptık. arayan bulur istediğini.
Ertunga Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2016 biz adam mı seçiyoruz nedemek aralarına kimseyi almazlar. 2009 dan beri dokuzeylül takımındaydım bu sene jübileyi yaptık. arayan bulur istediğini.arayan bulurda bulamadım ondan konu açtım.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap