Tolunaytorun Oluşturma zamanı: 25 Mart, 2016 Oluşturma zamanı: 25 Mart, 2016 Uzun zamandır masa tenisi oynuyorum ama raketler hakkında pek bilgim yok elime ne geçerse onunla oynadım ama iyi raketler kendini belli ediyor. Güzel bi raket almak istiyorum hobi amaçlı oynuyorum atak oynamayı seviyorum savunmam açıkçası kötü savunma yönümü yani kısacası kendimi geliştirmek istiyorum öğrenci olduğum için çok fazla bi butcem yok. Alışveriş sitelerinden butterfly kullananların yorumları iyi yönde fakat arastirdikca combo raketlerin daha iyi olduğu söyleniyor. Hazır raket veya combo raketlerde önerilerde bulunursaniz çok sevinirim. Teşekkürler
akar35 Gönderim Zamanı: 25 Mart, 2016 Gönderim Zamanı: 25 Mart, 2016 Ekonomik bir başlangıç kombinasyonu için tibhar match tahta çift taraf focus 3 gayet uygun olur.oyunun ilerlediginde lastiklerini degistirirsin
Tolunaytorun Gönderim Zamanı: 26 Mart, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 26 Mart, 2016 Link atma şansınız var mi . masatenisi.com 'dan baktim dediginize tahtanın iki çeşidi falan var link atabilirseniz memnun olurum .
akar35 Gönderim Zamanı: 26 Mart, 2016 Gönderim Zamanı: 26 Mart, 2016 http://www.masatenisi.com/kombourun.aspx?id=60 Tahtanın iki sap şekli var onu sen seçeceksin.genelde flared sap tercih edilir.Bu kombinasyon hazır raketlerden kat kat iyidir.Spini öğrenirsin.Daha sonra para biriktirince üstüne avrupa lastikleri takarsın.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap