Onur Oluşturma zamanı: 29 Şubat, 2016 Oluşturma zamanı: 29 Şubat, 2016 efenim bildginiz gibi zoran primorac bir terbiyesizlik yapıp 8. kere olimpiyatlara katılmanın derdine dusmus, bakın bakalım becerebilecek mi ? 2016 WTTC grup macı 4
umur Gönderim Zamanı: 29 Şubat, 2016 Gönderim Zamanı: 29 Şubat, 2016 maçı izledim. joo nun perfomansı düşük. primorac ta akıllıca oynamış. Umarım 8. olimpiyatına katılmayı başarır
umur Gönderim Zamanı: 29 Şubat, 2016 Gönderim Zamanı: 29 Şubat, 2016 maçı izledim. joo nun perfomansı düşük. primorac ta akıllıca oynamış. Umarım 8. olimpiyatına katılmayı başarır
bellek Gönderim Zamanı: 29 Şubat, 2016 Gönderim Zamanı: 29 Şubat, 2016 Butterfly Primorac Carbon.....Tahtanın carbon kısmını kullanmadan 5 katlı Joo tahtayı yenmiş.. Joo nun her hücumunda Primorac çuvallamış... Joo def oynayacağına oyunu azıcık hızlandırıp saldırsa oyun terse dönecek ama akıllı Z.Primo oyunu hızlandırmadan joo yu uyutarak yemiş...
byfizik Gönderim Zamanı: 25 Mart, 2016 Gönderim Zamanı: 25 Mart, 2016 efenim bildginiz gibi zoran primorac bir terbiyesizlik yapıp 8. kere olimpiyatlara katılmanın derdine dusmus, bakın bakalım becerebilecek mi ? 2016 WTTC grup macı ilk raketim primorac 7000 f hazır raket olduğundan, zoran abiye muhabbet besliyorum..::)) fena oynamamış.. zoran ın ellerinden öpüyorum..!!
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap