deniz yılmaz Oluşturma zamanı: 17 Ocak, 2016 Oluşturma zamanı: 17 Ocak, 2016 https://youtu.be/T9GMwS4jWMY Marcos un özverili oyunu karşısında Timo oldukça formsuz ve isteksiz duruyor izleyecek birçok kişiye Timo bitmiş dedirtecek cinsten bir performans sunmuş nedenini anlayamadım sizlerin yorumlarını bekliyorum ve Marcos un oyunu oldukça hızlanmış ve güçlenmiş zannedersem.
Guest Lityum Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2016 Gönderim Zamanı: 17 Ocak, 2016 Bitsin artik 35 yasina geldi veteran olacak yakinda
umur Gönderim Zamanı: 18 Ocak, 2016 Gönderim Zamanı: 18 Ocak, 2016 timo sakatlıktan yeni çıktı. onun etkisi büyük form tutmak hiçte kolay olmuyor. ama timo nun bu yumuşak oyun tarzı bu arenalarda uzun süre kalamayacağı gösteriyor. drop drop nereye kadar. 2
deniz yılmaz Gönderim Zamanı: 18 Ocak, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Ocak, 2016 Aynen umur rakipler özellikle alttan gelenler oldukça sert ve seri bir oyun tarzı ile yetişiyor ama ben kendi adıma bir süre daha ümitliyim sakat olduğunu duymuştum ama sanki bu maç ayrı bir başarısız geldi
Onur Gönderim Zamanı: 18 Ocak, 2016 Gönderim Zamanı: 18 Ocak, 2016 freitas solak ya ondan ters gelmistir. solaklara ve tırtıkcılara yasaklansın bu oyun !!! 2
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 18 Ocak, 2016 Gönderim Zamanı: 18 Ocak, 2016 2015 - 2016 da seyrettiğim maçlar içinde tek mağlubiyeti.
Onur Gönderim Zamanı: 18 Ocak, 2016 Gönderim Zamanı: 18 Ocak, 2016 freitas su an avrupanın ilk 3 isminden biri, onun hızına yetismek zor olmustur. boll hala yavas oyunlarda rakiplerini cok zorluyor. ama sakatlıklar ve yasın ilerlemesi negatif etken tabi 1
Caner34 Gönderim Zamanı: 18 Ocak, 2016 Gönderim Zamanı: 18 Ocak, 2016 Boll koptu mu tam kopuyor. Maçtan maça farklılık gösteriyor bence. 2012 Dünya kupasında da ma long'a 4-0 yenilmişti. Ara ara olur böyle şeyler :)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap