CyberWhite22 Oluşturma zamanı: 6 Aralık, 2015 Oluşturma zamanı: 6 Aralık, 2015 Arkadaşlar yeni raket akıcam hazır alma filan demeyin lise bitene kadriR kullancam lise 2 yim ikisinden birini alıcam hangisi daha iyidir kalitelidir donic daha pahalı ve daha hoş gözüküyor butterfly daha bilindik tavsiyeee spini ve falsosu güzel olan hangisidir
klausbadelt Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2015 Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2015 Hazır raketten spin bekleme sakın... Kombo raket al, pişman olma derim ben...
klausbadelt Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2015 Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2015 Masa tenisi com da 80 - 90 TL civarı bile kombo raket var. Onu tetcih et. Hazır raket alırsan, gelişim gösteremezsin.
CyberWhite22 Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2015 ya arkadaşlar bende biliyorum ama şuan durum bunu gerektiriyor anlatabiliyor muyum benim sorduğum soru şu zaten donic waldner 1000 mi butterfly zoran primorac 7000 mi lütfen bunu cevaplayınız.
CyberWhite22 Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2015 ama daha sonrası için şunu düşünüyorum uygun mudur TIBHAR legend destroyer lastik STIGA allround classic tahta. Spinli ve kontrollü bir raket olur diye düşündüm kontrolü o kadar önemli değil ama spini ve falsosu yüksek olur
Guest Lityum Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2015 Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2015 şuan durum bunu gerektiriyor anlatabiliyor muyum
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap