buyukdogu Oluşturma zamanı: 22 Eylül, 2006 Oluşturma zamanı: 22 Eylül, 2006 Selam arkadaşlar. Bugün dünya bedensel engelliler masa tenisi şampiyonası İsviçre' de başlıyor. Şampiyonaya 50 ülkeden 348 sporcu katılıyor.Milli takımımıza başarılar.
Melekber Gönderim Zamanı: 24 Eylül, 2006 Gönderim Zamanı: 24 Eylül, 2006 Selam arkadaşlar. Bugün dünya bedensel engelliler masa tenisi şampiyonası İsviçre' de başlıyor. Şampiyonaya 50 ülkeden 348 sporcu katılıyor.Milli takımımıza başarılar. Ben de başarılar diliyorum
Misafir Gönderim Zamanı: 26 Eylül, 2006 Gönderim Zamanı: 26 Eylül, 2006 Ben de başarılar diliyorum Dünya Şampiyonasındaki Neslihan KAVASLI kardeşime başarılar dilerim.
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 29 Eylül, 2006 Gönderim Zamanı: 29 Eylül, 2006 İlhami abi bu arada senide kutlarım.Seninde başarılarını duydukça hakettiğin başarılarını taktir ediyorum.Bravo sanaaa...
Misafir Gönderim Zamanı: 4 Ekim, 2006 Gönderim Zamanı: 4 Ekim, 2006 İlhami abi bu arada senide kutlarım.Seninde başarılarını duydukça hakettiğin başarılarını taktir ediyorum.Bravo sanaaa... Teşekür ederim.bu arada dünkü maçından dolayı seni tebrik ediyorum.takımına başarılar dilerim.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap