beyazfil Oluşturma zamanı: 24 Kasım, 2015 Oluşturma zamanı: 24 Kasım, 2015 Merhaba, Ümitsizim ama yine de şansımı denemek istiyorum. Fethiye'ye yeni taşındım, lisansımı da bugün çıkarttım. Hem oynayabileceğim bir partner hem de yer arıyorum. Buradaki ilçe müdürlüğünde bile masa yok maalesef.
GokhanEgemen Gönderim Zamanı: 24 Kasım, 2015 Gönderim Zamanı: 24 Kasım, 2015 Fethiye'de kimse yok bildiğim.Fakat Muğla merkezde oynayan,antrenman yapan var.
beyazfil Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 25 Kasım, 2015 Maalesef yok, Muğla ise antrenman yapmak için çok uzak.
Halil_krmn Gönderim Zamanı: 30 Kasım, 2015 Gönderim Zamanı: 30 Kasım, 2015 Maalesef yok, Muğla ise antrenman yapmak için çok uzak. özelden yazdım bana ulas bende oynucak yer biliyorum oynarız zaten burda oynayan doru dürüst kimse yok
ikaank Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2017 Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2017 Şuan Fethiye'de 3 veteran abimle beraber, haftada 2-3 kere antrenman için buluşuyoruz. iletişim için 0555 642 11 64 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap