umur Oluşturma zamanı: 8 Kasım, 2015 Oluşturma zamanı: 8 Kasım, 2015 ryu seung min in bir maçta köşe köşe atılan topları forhand ile insan üstü gayretle çıkarttığı bir maç var.kiminle oynadığını bilmiyorum. hatta galiba sadece o sayıyı kesip atmışlardı youtube a. video denk gelen olursa zahmet olmazsa linkini kopyalasın. iyi günler
şükrü gül Gönderim Zamanı: 12 Kasım, 2015 Gönderim Zamanı: 12 Kasım, 2015 1.05 deki sayıyı diyorsunuz galiba
umur Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2015 Hayir bu sayi bahsettigim sayinin yaninda emekleyen bebek kalir
fearlesaslan Gönderim Zamanı: 18 Kasım, 2015 Gönderim Zamanı: 18 Kasım, 2015 egitim videosu atabilevcek yokmu fh teknik süper olur
umur Gönderim Zamanı: 18 Kasım, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Kasım, 2015 Forhand deyince bitiyor mu ? Chop,loop, fast spin,top spin,blok,drop,açma birsuru vurus var. Hepsi de youtube ta var. Neden bu konunun altina yazma geregi duydunuz ?
efkanevkuran Gönderim Zamanı: 18 Kasım, 2015 Gönderim Zamanı: 18 Kasım, 2015 https://youtu.be/we1QJ2WlKQw Bu videoda 3:09 daki sayı mı acaba?
umur Gönderim Zamanı: 18 Kasım, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Kasım, 2015 Cok tesekkurler efkan bey. Aradigim sayi bu sayinin benzeriydi ve o sayida daha hizli gidip gelmisti. Ama bu sayi da fazlasiyla isimi gordu tesekkurler
fearlesaslan Gönderim Zamanı: 23 Kasım, 2015 Gönderim Zamanı: 23 Kasım, 2015 Forhand deyince bitiyor mu ? Chop,loop, fast spin,top spin,blok,drop,açma birsuru vurus var. Hepsi de youtube ta var. Neden bu konunun altina yazma geregi duydunuz ? youtube da gezinemiyorumö çok sen bulursan linkini kopyalarsan sevinirim ;)
fearlesaslan Gönderim Zamanı: 23 Kasım, 2015 Gönderim Zamanı: 23 Kasım, 2015 fh vuruşlarım iyi aslında ama halen dörtdörtlük oldugunu düşünmüyorum ondan
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap