Guest Lityum Oluşturma zamanı: 31 Ekim, 2015 Oluşturma zamanı: 31 Ekim, 2015 http://www.masatenisimalzemesi.com/tr/ Bu sitede sadece havale secenegi ile odeme yapabiliyoruz havale bildirim formuda yok attigim mesajlara cevapta vermiyorlar. Bu site güvenli midir bilen alisveris yapan varmi? Ve urunleri stoktan mi gonderiyorlar yoksa satin alinca yurtdisindan mi getirtiyorlar?
Guest Lityum Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2015 Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2015 Bizzat gelemem maalesef,birsuru lastik var turkiyede olmayan hepsi stoktami yoksa siparisi verince mi getirtiyor?
KASAP07 Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2015 Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2015 Nazım abiyi telefonla arayın size muhakkak yardımcı olacaktır çok anlayışlı birisidir. ayrıca yaptığım 4 alışverişte hiç sorun yaşamadım
Guest Lityum Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2015 Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2015 Nazım abiyi telefonla arayın size muhakkak yardımcı olacaktır çok anlayışlı birisidir. ayrıca yaptığım 4 alışverişte hiç sorun yaşamadım Havale bildirimini nasıl yapıyorsunuz?
KASAP07 Gönderim Zamanı: 1 Kasım, 2015 Gönderim Zamanı: 1 Kasım, 2015 Havale bildirimini nasıl yapıyorsunuz? bende hiç havale bildirimi olmadı herşeyi telefonla hallettik ürünler elime geçesiye kadarda hep aramıştır
Guest Lityum Gönderim Zamanı: 3 Kasım, 2015 Gönderim Zamanı: 3 Kasım, 2015 Urun siparisini verip havale yaptim,15.00 dan once verilen siparisler ayni gun kargoya verilir yaziyor kargoya verilmedi ses seda yok simdilil bakalim
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap