Guest Velihan Oluşturma zamanı: 12 Eylül, 2006 Oluşturma zamanı: 12 Eylül, 2006 Bu sene Eskişehir Osmangazi Ünv Tıp Fakültesine Yerleştim.Eskişehire yeni gelen bütün arkadaşlarıma elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Burdaki ortamın gayet iyi olduğunu düşünüyorum geldiğinizde mutlaka görüşmek dileğiyle...
Cako67 Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2006 Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2006 tugay gül orda onunla buluşursun. bayağı iyi oyuncudur
Guest Taytay Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2006 Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2006 Selam Hayırlı uğurlu olsun. Ben Osmangazi Üni. karşısında oturuyorum. Eğer oynayabilecek yeriniz varsa oynayabiliriz. Başarılar.....
Misafir Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2006 Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2006 Velihan abi hayırlı olsun yeni okulun :gulumse:
Misafir Gönderim Zamanı: 14 Eylül, 2006 Gönderim Zamanı: 14 Eylül, 2006 Osmangazi üniversitesinde tugay gül var.Kendisi üst seviye oyuncudur.Tanışırsanız sizin için çok iyi olur.......
Guest Ceyhun Pekuz Gönderim Zamanı: 24 Şubat, 2007 Gönderim Zamanı: 24 Şubat, 2007 Ben de Eskişehirdeyim, maçlarınızı izlemek isterim :)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap