Onur Oluşturma zamanı: 8 Ağustos, 2015 Oluşturma zamanı: 8 Ağustos, 2015 efenim cinin 2015 de piyasaya surdugu ve benim de yarı final bekledigim mu zi de patates oldu ama fukuhara da formdaymıs, fukuhara yarı final gorebilir sankim. hepiniz ma long gibi oynadıgınız icin begenmeseniz de bağyanlardan da ogrenilecek seyler var bu macta 1
swan Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2015 Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2015 beyler açmayın özet geçiyorum : cır cır bağıran kadınlar... 1
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2015 Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2015 Bir ara timonun maçını da yükleyin sayın Onur muhteşem maç olmuş...
Onur Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2015 beyler açmayın özet geçiyorum : cır cır bağıran kadınlar... kıskanclık boyle birsey iste goren de diyecek ki her hafta setler 3 - 3 ken 10 a 5 den mac alıyor asdfg bu arada fukuhara ceyrek finalde ding ning e tosladı 4 3 kaybetti Bir ara timonun maçını da yükleyin sayın Onur muhteşem maç olmuş... macın sonunda sorun var ittf de o yuzden yuklemedim yakında cin televizyonu cekimi cıkar onu paylasırız.
Aydın-16 Gönderim Zamanı: 12 Ağustos, 2015 Gönderim Zamanı: 12 Ağustos, 2015 Gerçektende bekent mücadele dolu bir maç.Japonlar Çinlileri geçecek gibi.Bursa'dan selamlar.
karpatlar Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2015 Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2015 Onur bey kısa puturden vazgeçmeden önce Fukuharanin nasıl oynadığına bak belki sen de öyle oynasın.
swan Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2015 Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2015 o değilde zhang jike nasıl yenildi ama
kartal Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2015 Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2015 o değilde zhang jike nasıl yenildi ama Omuzundan ciddi bir sakatlığı varmış aşağıdaki makalede belirtmişler ayrıca takımı ile sorunlarıda var ve süper lig son seride'de oynamadı.Anlıyacağınız psikolojik ve fiziksel olarak zor bir dönem geçiriyor olimpiyatlara gitmesini bile etkileyebilir deniliyor. Yoksa!!!!!!! http://tabletennista.com/2015/7/zhang-jike-managing-his-injury/ http://tabletennista.com/2015/8/zhang-jike-explained-his-defeat-in-the-china-open-videos/
swan Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2015 Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2015 http://api.ning.com/files/-i6IiG*TvNQqM1gcA0dXdVEj5hmo*JGLw9UmVkS8ryQzgGxIFf6E-j9IrnpJvJayWdmJD5HchdQnqUO76zQgxDWDv5djPRzJ/MaLongTxting.jpg ma long başlığı okurken 1
swan Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2015 Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2015 keriz ma long yahu az daha almanya açıkta zhang jike'e verdiği gibi tıfıl japona da verecekti maçı. bir ara isabet yüzdesi %30 lara kadar düştü suratı allak bullak oldu. keşke yenilsen dedim içimden.. bir sette 4 tane penaltı kaçırılır mı? ha ben kaçırırım o ayrı mevzu ama konumuz zhang cike chih bunu evire çevire yendi, şanssızlıkla alakası yok olayın sadece bunun için purofil resmimi değiştim sn moktav! sevincimi elimden alamazsınız
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap