tesla Oluşturma zamanı: 29 Haziran, 2015 Oluşturma zamanı: 29 Haziran, 2015 Istanbul silivri civarlari masatenisi oynamak isteyen varsa görüşmek isterim.
Hamza Gönderim Zamanı: 1 Temmuz, 2015 Gönderim Zamanı: 1 Temmuz, 2015 Silivri de oynayacak yer yok benim bildiğim kadarı ile. Müjdat gürsu da masa var ama ne masa gibi masa, ne de alan var.
tesla Gönderim Zamanı: 2 Temmuz, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Temmuz, 2015 Yazlik mekan ama masa var hemde kotu bir masa değil fileside iyi.
Hamza Gönderim Zamanı: 2 Temmuz, 2015 Gönderim Zamanı: 2 Temmuz, 2015 nerede tam olarak bahsettiginiz yer? Kapalı alan mı?
tesla Gönderim Zamanı: 2 Temmuz, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Temmuz, 2015 Bizim yazligin orada semizkumlarda sadece bir cephesi acik ama ustu kapali. Bilardo maasalarının olduğu bir yerde yani oynamaya musait. Birde kinalida bildigim bir yer var ama oranin masasi cok kotu. Silivri yayınlarinda bildiginiz bir yer varsa ben orayada giderim.
Hamza Gönderim Zamanı: 2 Temmuz, 2015 Gönderim Zamanı: 2 Temmuz, 2015 Benim bildiğim yerler çok uygun değil.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap