apeks64 Oluşturma zamanı: 7 Mayıs, 2015 Oluşturma zamanı: 7 Mayıs, 2015 Arkadaşlar bu linkteki ayakkabıdan sipariş verdim ama bazi arkadaslar ürünün çakma olduğunu söylüyor hala iptal etme şansım var. Ne dersiniz http://www.aliexpress.com/item/Butterfly-table-tennis-shoes-Lezoline-Sonic-Shoes-white-shoes-socks-box/32305406356.html
bellek Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2015 Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2015 http://www.hazerspor.com/default.asp?git=7&kategori=4 Yukarıda verdiğim linke bir bakın derim en azından ön bilgi sahibi olursunuz. Butterfly ayakabılar sanırım Çin üretimi ...Sahtesi de sanırım Çin üretimidir. İşin özü İkisi de Çin üremi ..fiyat 65 $ (x 2.700= 176 TL) sahte çıkma olasılığı %50 ...gerçek olan tek şey 65 $...... Parayı kim öderse hesabını o yapacak.... 1
apeks64 Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2015 Başka hiç fikri olan yok mu
sugar23 Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2015 Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2015 Bilemezsin o sitede çakmada satilabilir gercekte
apeks64 Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2015 Peki ürün elime ulaştığında sahte olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2015 Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2015 Aynı ayakkabı T11 den al ilk üye indirimi ayrıca %5 indirimi ile beraber 50küsür euroya gerçeğini alırsın. http://www.tabletennis11.com/other_eng/butterfly-shoes-lezoline-sonic-white-tt21959975 1
apeks64 Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2015 Aynı ayakkabı T11 den al ilk üye indirimi ayrıca %5 indirimi ile beraber 50küsür euroya gerçeğini alırsın. http://www.tabletennis11.com/other_eng/butterfly-shoes-lezoline-sonic-white-tt21959975 Burada kargo ücreti var mı peki, pek İngilizcem yok.
umur kartal Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2015 Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2015 70euro ve üzeri kargo ücretsiz 1
evren_us Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2015 Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2015 korayspor dan gelrocket al. hem çok daha kaliteli hem işini görür. yurtdşndan zahmete deymez. ha illa alacaksan bilal hocamın tavsiyesine uy tt11 den al.
evren_us Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2015 Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2015 tt11 den aynı ayakkabı yormu Seems a lot of effort in designing these shoes . They look attractive, but lack of quality. Tried the shoes for one hour in a game, my heels were a wee bit sore due to the "paper thin" insoles. Definitely not the quality I expected from Butterfly. ayakkabının yorumu. çok güzel ama kalitesiz. bisaat giydim topuklarım ağrıdı kağıt incelğndeki taban yüzünden. butterflydan daha kalitelisini beklerdim. masatenisi ayakkabısı bu fiyata mantksz. şahsi fikrim 1
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2015 Gönderim Zamanı: 9 Mayıs, 2015 Topuk ağrılarının sebebi yanlış ayakkabı tercihindendir. Bazıları düz tabanla oynayamaz benim gibi :) 1
apeks64 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2015 Siparişi iptal ettim ama içimden de ya orjinaldiyse diyorum
ugur yalçın Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2015 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2015 Herhalde iki sene kadar oldu, ben de aynı siteden butterfly ayakkabı almıştım. O zamanlar 32 dolar filandı, 51 TL gibi bir ücrete mal olmuştu yani. Kesinlikle çok kaliteli, hani çakmaysa bile orjinali kadar iyi. :) Ama siteden tanıdığınız Turushan Hoca bile orjinal dediğine göre öyle olmalı. Ali express yukarıda dendiği gibi biraz da piyango gibi tabii, ama sonuçta bir ürün geliyor elinize ve verdiğiniz meblağın karşılığı olmaması çok düşük ihtimal.
table tennisçi Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2015 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2015 bence aliexpres müthiş iyi bir site ugur yalçının dediği gibi çakmada olsa paranın değerini alırsın
apeks64 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2015 Herhalde iki sene kadar oldu, ben de aynı siteden butterfly ayakkabı almıştım. O zamanlar 32 dolar filandı, 51 TL gibi bir ücrete mal olmuştu yani. Kesinlikle çok kaliteli, hani çakmaysa bile orjinali kadar iyi. :) Ama siteden tanıdığınız Turushan Hoca bile orjinal dediğine göre öyle olmalı. Ali express yukarıda dendiği gibi biraz da piyango gibi tabii, ama sonuçta bir ürün geliyor elinize ve verdiğiniz meblağın karşılığı olmaması çok düşük ihtimal. Peki kalıp olarak nasıl geldi tam numara mı aldınız yoksa bir numara büyük mü? Orijinal butterfly ayakkabıların kalıbı tammis yani normalde 41 giyiyorsanız yine 41 sipariş veriyorsunuz. Çakmada aynı durumu geçerli midir?
ugur yalçın Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2015 Gönderim Zamanı: 11 Mayıs, 2015 Peki kalıp olarak nasıl geldi tam numara mı aldınız yoksa bir numara büyük mü? Orijinal butterfly ayakkabıların kalıbı tammis yani normalde 41 giyiyorsanız yine 41 sipariş veriyorsunuz. Çakmada aynı durumu geçerli midir? Tam numara aldım ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap