ilhan_ Oluşturma zamanı: 30 Nisan, 2015 Oluşturma zamanı: 30 Nisan, 2015 butterfly kurundan 1 Kg lastik şu an 3285 tl. 1000-1500 kg aralığında lüks otomobil fiyatlarına bakıldığında bile aynı ağırlıktaki lastik fiyatı fark atıyor. 1 ton lastik 3milyon. Ba'ğzı şeyleri protesto etmenin zamanı gelmiş olabilir -ki rakiplerin piyasasını da yükseltiyor. Fındığın kilo fiyatıyla ilgili bir benzetme vardı ;-fındık ne ki deyip ordan esinlendim. 5
sugar23 Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2015 Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2015 Ne demek istediginizi tam anlayamadim anlatmak istediginiz nedir lastik fiyatlarinin pahalilgindan mi sikayetsiniz
bellek Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2015 Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2015 Ne demek istediginizi tam anlayamadim anlatmak istediginiz nedir lastik fiyatlarinin pahalilgindan mi sikayetsiniz Evet lastik fiyatlarının aşırı pahalı olmasından şikayetçi ...hepimiz gibi...
umur Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2015 Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2015 ayni gramajda tenergy nin fiyati ferrarinden pahali :) guler misin aglar misin 1
sugar23 Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2015 Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2015 Ne guzel iste kaliteli bi spor bu :))))))
sugar23 Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2015 Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2015 Tenergy 500 tl de olsa birşey soyleyemezsin,işine gelmiyosa alma diyebilirler onlarin ürünü onlarin fiyat politikasi isterse 10 liraya isterse 100 liraya satar kendi tercihi,ucuza satmak zorunda degil
Hamza Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2015 Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2015 sen pek şikayetçi değil gibisin fiyatlardan? Yorumundan bunu anlıyorum ( ne güzel işte, kaliteli bi spor bu )
sugar23 Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2015 Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2015 Espri o :) bende sikayetciyim pahali ve gittikte pahalilasiyor,ben tenergy almiyorum fiyatindan sebep. Para kuruylada ilgili tabi bu ama ben fiyatlari dusursunler diye protesto etmem,dusurmek zorunda degiller,istedigi fiyata satabilirler. Protesto etmek yerine mail atarim konusurum ama protesto etmem,istedigi fiyatta satmakta ozgurler
Hamza Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2015 Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2015 serbest piyasa ekonomisi tabiki özgürler o konuda.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap