linkinmetin Oluşturma zamanı: 1 Nisan, 2015 Oluşturma zamanı: 1 Nisan, 2015 14-16 nisanda antalya kemerde olacak. Gidicek olan varmı ? Ve konaklamayı nerede yapmayı düşünüyorsunuz ? ve antalya kemer kapalı spor salonu kemerin hangi beldesinde ? Teşekkürler
moktav Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2015 Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2015 Merhaba Biz Kırıkkaleden geliyoruz. Kemer Kapalı spor salonunu sygic navigasyondan buldum kemer merkeze yakın. Biz Kemer Palmet Otelde konaklayacağız. 4 ya da 5 yıldız olması lazım. Herşey dahil konseptinde ve denize sıfır. İnternette numaraları var. Salona 3 km. Saygılar...
linkinmetin Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2015 Merhaba Biz Kırıkkaleden geliyoruz. Kemer Kapalı spor salonunu sygic navigasyondan buldum kemer merkeze yakın. Biz Kemer Palmet Otelde konaklayacağız. 4 ya da 5 yıldız olması lazım. Herşey dahil konseptinde ve denize sıfır. İnternette numaraları var. Salona 3 km. Saygılar... fiyat olarak ne kadara anlaştınız hocam.
Enduro Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2015 Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2015 Kilis 7 Aralık Üniversitesi takımı olarak gelmeyi çok istiyoruz ama üst yönetimin izin verip vermeyeceği henüz belli değil. Hayırlısı artık... 1
Champ Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2015 Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2015 Malatya İnönü Üniversitesi olarak 3 kişi Armas Hotel de kalacaz.Günlüğü 60 TL herşey dahil.5 yıldızlı otel.tabi bize söylenen :)
linkinmetin Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2015 Malatya İnönü Üniversitesi olarak 3 kişi Armas Hotel de kalacaz.Günlüğü 60 TL herşey dahil.5 yıldızlı otel.tabi bize söylenen :) o otel 4 yıldız hocam =) Yani öyle görünüyor
linkinmetin Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2015 Bir de merak ettiğim birşey var sizlere sormak istiyorum. Malum kurumlar liginde aynı kurumdan 2 kişi (aynı bordroya sahip) ve 1 misafir oyuncu hakkınız var. Bulunduğunuz illerde bu uygulanıyor mu ? Yoksa örnek veriyorum abc metal çelik diye bir takıp çıkıp o şehirdeki iyi sporcular orda toplanıyor mu ?
moktav Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2015 Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2015 Bir de merak ettiğim birşey var sizlere sormak istiyorum. Malum kurumlar liginde aynı kurumdan 2 kişi (aynı bordroya sahip) ve 1 misafir oyuncu hakkınız var. Bulunduğunuz illerde bu uygulanıyor mu ? Yoksa örnek veriyorum abc metal çelik diye bir takıp çıkıp o şehirdeki iyi sporcular orda toplanıyor mu ? Bulunduğum ilde de bu uygulanıyor hemen hemen. Bu arada fiyat 60 TL kişibaşı.
linkinmetin Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2015 Bulunduğum ilde de bu uygulanıyor hemen hemen. Bu arada fiyat 60 TL kişibaşı. fiyat genelde bu sanırım
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap