BBSK Oluşturma zamanı: 2 Mart, 2015 Oluşturma zamanı: 2 Mart, 2015 Bahçelievler Belediyesi Muhsin Yazicıoğlu Spor Kompleksinde , 07 MART 2015 Cumartesi günü, saat 15:00 'deherkese açık, amatör masatenisi lig turnuvası düzenlenecektir. BÜTÜN AMATÖR MASATENİSÇİLERE AÇIK OLUP , YEDİDEN YETMİŞE HERKES KATILABİLİR. KATILIM ÜCRETİ : 10 TLDANIŞMA ANT. CEP : 0 532 356 24 03 YER : MUHSİN YAZICIOĞLU SPOR KOMPLEKSİ(AVRUPA YAKASI BAHÇELİEVLER YENİBOSNA RADAR MEVKİ) TURNUVA DETAYLARI Her Ay'ın 2. Cumartesi günü saat 15:00 de başlayacak.Aynı gün içerisinde bitirilecek.Her Lig 8 oyuncudan oluşacak.ilk 3 bir üst lige çıkacak, son 3 bir alt lige düşecek.Liglerinden şampiyon olanlara lig şampiyonu madalyası verilecek.Katılımın sayısına göre 1.lig den başlamak üzere 2.lig 3.lig diye devam edecek.Katılmak isteyen arkadaşlar en geç 7 Mart saat 14:00 kadar isimlerini yazdırmalılar. Danışma ve isim yazdırmak için 0 532 356 24 03 1
Onur Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2015 Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2015 katılımın yuksek olması ile avrupa yakasındaki herkesin partner sorununu cozecek bir organizasyon gibi duruyor. hereksin zamanla gruplarında yerini bulmasının ardından kendi seviyenizdeki insanlar ile mucadele edip hem sıkılmadan mac yapıp hem de kendinizdeki gelisimi (gelisirseniz dabi :P ) surekli test edebileceginiz bulunmaz bir fırsat oldugunu dusunuyorum. 3
ongun Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2015 Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2015 katılımın yuksek olması ile avrupa yakasındaki herkesin partner sorununu cozecek bir organizasyon gibi duruyor. hereksin zamanla gruplarında yerini bulmasının ardından kendi seviyenizdeki insanlar ile mucadele edip hem sıkılmadan mac yapıp hem de kendinizdeki gelisimi (gelisirseniz dabi :P ) surekli test edebileceginiz bulunmaz bir fırsat oldugunu dusunuyorum. Seviyemi yılsonu test ettirmiştim, iki sene kafam rahat. 1
elsiyons Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2015 Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2015 Turnuvaniza ilk defa katilacagim :)
BBSK Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2015 Turnuvaniza ilk defa katilacagim :) yarın en geç 14.30 a kadar gelin . bu saatten sonra kimin hangi lig de oynayacağı belirlenecek. görüşmek üzere
a.kadirtasci Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2015 Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2015 bende ilk defa katılcam turnuvaya bi bi sorum olcak ben güneştepe de yaşıyorum istanbul a geleli 2 ay oldu salona buradan en kolay nasıl gelebilirm güneştepe den ya da bağcılar meydandan
BBSK Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2015 bende ilk defa katılcam turnuvaya bi bi sorum olcak ben güneştepe de yaşıyorum istanbul a geleli 2 ay oldu salona buradan en kolay nasıl gelebilirm güneştepe den ya da bağcılar meydandan bağcılardan bakırköy dolmuşlarınla bin haznedar kavşağında in (güngören belediyesine giden ana cad. kavşağı, medicana hastanesine varmadan) topkapıdan gelen yenibosna RADAR a giden dolmuşlara bin son durakta in.son durak salonun önüdür.
BBSK Gönderim Zamanı: 8 Mart, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Mart, 2015 07 MART 2015 Tarihinde yapılan ilk Lig turnuvamızda 1.lig de Mustafa Yılmaz2.lig de Cemal Duranlı3. lig de Erdem Demir Şampiyon olmuşlardır. NOT: PUAN VE AVERAJLARI AYNI OLANLAR KENDİ ARALARINDAKİ MAÇA BAKILARAK SIRALAMA YAPILMIŞTIR. 2. LİGDE HÜSAMETTİN BEY VE HABİB BEY 3. LİGDE MEHMET BEY VE SAFA BEY DE OLDUĞU GİBİ. 1
BBSK Gönderim Zamanı: 8 Mart, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Mart, 2015 Hiç maç kaybetmeden şampiyon olan her 3 lig şampiyonlarımızı kutluyoruz.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap