fatih engin Oluşturma zamanı: 27 Şubat, 2015 Oluşturma zamanı: 27 Şubat, 2015 Çin lastiği kullandım, hala da kullanıyorum ama böyle yapışkanlısını ilk defa görüyorum :)
Güner Demirel Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2015 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2015 999 blue lucifer kadar yapışkanlısını görmedim. Aldım, denedim, gerçekten süper tutuyor, ama çok yapışkanlı olduğundan hiç de atmıyor !!! https://www.youtube.com/watch?v=u-AzOdQ_eMU
Enduro Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2015 Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2015 Kullanmadım ama Yinhe'nin Apollo serisi de en yapışkalı lastikler arasında diye biliyorum. Bir video vardı, adam raketi yukarıda başaşağı tutuyor ve topu aşağıdan yukarıya doğru atıyordu. Top lastiğe değince mıknatıs varmış gibi yapışıyor ve düşmeyip öylece kalıyordu. Aradım ama bulamadım maalesef.
ongun Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2015 Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2015 Yerden top toplamak için olabilir belki. Not panosu, yumurta toplamak, kelebek avlamak vs. 1
sugar23 Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2015 Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2015 999 blue lucifer kadar yapışkanlısını görmedim. Aldım, denedim, gerçekten süper tutuyor, ama çok yapışkanlı olduğundan hiç de atmıyor !!! Siz mi cektiniz bu videoyu
Güner Demirel Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2015 Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2015 Hayır videoyu ben çekmedim ama youtube'daki bu bu videoyu ekleyemeyince linkini koymak zorunda kaldım.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap