Guest Velihan Oluşturma zamanı: 30 Temmuz, 2006 Oluşturma zamanı: 30 Temmuz, 2006 10 ağustos itibariyle artık eskişehirliyim.eskşhrde masatenisi oynamayı arzu edenler olursa tel numaraları veya adreslerini iletirlerse çok sevinirim.Muhabbetle....
tugi Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2006 Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2006 mrb ben tugay eskıshırde okuyorum bır takımda felan oynuyormsunuz
Misafir Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2006 Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2006 merhaba bende eskişehirde oturuyorum ben oynayacak kişi fazla bulamıyorum.istersen bi ara oynarız mesajlaşalım.
Misafir Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2006 Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2006 Buraya bir göz atmak fena olmaz :)
Guest Velihan Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2006 Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2006 mrb ben tugay eskıshırde okuyorum bır takımda felan oynuyormsunuzbende büyük ihtimal osmangazide ünv hayatıma başlayacam.8yıllık masatenisi oyuncusuyum.9 deplasmanda bulundum görüşmek dileğiyle...
tugi Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2006 Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2006 slm ben tugay ogu de okuyorum ve 1.lig de oynuyorum msn adresını verırsen sana ogunu antreman saatlerınde sana bılgı verebılrım
Guest Velihan Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2006 Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2006 slm ben tugay ogu de okuyorum ve 1.lig de oynuyorum msn adresını verırsen sana ogunu antreman saatlerınde sana bılgı verebılrımvelihancayhan@hotmail.com
Guest freak Gönderim Zamanı: 4 Haziran, 2007 Gönderim Zamanı: 4 Haziran, 2007 ogünün masa tenisi için bir salonu warmı ve bu salon hastahaneye yakınmı
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap