teach&learn Oluşturma zamanı: 2 Ocak, 2015 Oluşturma zamanı: 2 Ocak, 2015 Antrenör Sizce .Masatenesi antrenöründe olması gereken özellikleri, Teknik, Taktik, Sosyal ve psikolojik olarak nasıl değerlendirirsiniz ?
ongun Gönderim Zamanı: 2 Ocak, 2015 Gönderim Zamanı: 2 Ocak, 2015 Saniyede 10 top atmak. Şaka. Başlangıç için, İşini sevmek, Sabırlı olmak, Açık fikirli olmak, Ahlaklı olmak. 1
teach&learn Gönderim Zamanı: 2 Ocak, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Ocak, 2015 Kiminle niye çalışmak istediğinizi bilmeniz için sizi çalıştıracak antrenörden beklentilerinizi de açıklamanız gerekir.Eğitenlerin eğitimi ile ilgili başlık açtım.Yanıt alamadım.Başlığı değiştirdim.Yine yanıt yok.Kısaca masatenisi antrenöründe olması gereken özellikleri sıralamak için önerileriniz nedir ?
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 2 Ocak, 2015 Gönderim Zamanı: 2 Ocak, 2015 Kiminle niye çalışmak istediğinizi bilmeniz için sizi çalıştıracak antrenörden beklentilerinizi de açıklamanız gerekir.Eğitenlerin eğitimi ile ilgili başlık açtım.Yanıt alamadım.Başlığı değiştirdim.Yine yanıt yok.Kısaca masatenisi antrenöründe olması gereken özellikleri sıralamak için önerileriniz nedir ? Hocam her şeyi baştan düşünerek çok geniş çaplı yazılar yazılabilir bu konuyla alâkalı, özeti bile oldukça uzun süre alır. Ama bir iki cümleye indirgemek gerekirse, teknik bilgi ve donanıma sahip, insani ilişkileri ve eğiticiliği gelişmiş, antreman esnasında disiplinli, antreman salonu dışında ise ailede biriymişçesine sevebileceğiniz bir antrenör olabilecek en ideal antrenördür sanırım. Ha sıralama yapın derseniz, teknik bilgisi ve ahlâki değerlerin yüksek olmasını tercih ederim ben olsam...O ikisini bir birinden ayırmak zor, bu daha önemli o daha önemli diye, ikisi de 1. sıramda olur. Ancak, üzücü ki, teknik bilgisi yüksek olup diğer noktada zayıf olan antrenörler de gördüm, tanıdım..
teach&learn Gönderim Zamanı: 1 Şubat, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 1 Şubat, 2015 Selamlar Değerli smetmusti91 benim beklentilerime o kadar içten ve katkıda yapan bir tanımlama yapmış.Teşekkür ederim.Birşey eklemek istiyorum YAŞAM KOÇU olma gibi bir sorumluğunun filizlerinide taşımakta.Bir de İzmir ile ilgili yorum yapan..Ersun arkadaş..Sen İzmirde ki masatenisini İZVET e bağlayabilirsin.Çünlü yaşın uygun.Ama bu spor dinazorların ötesinde gelişmekte.Buna sende şahit olacaksın.Onun için referans verirken dikkatli o.Bursa dan İzmir e bakamazsın....
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap