linkinmetin Oluşturma zamanı: 23 Aralık, 2014 Oluşturma zamanı: 23 Aralık, 2014 Tahta: Joo SaeHyukFH Lsatiği: Tenergy 64BH Lastiği: TSP curl p-1 diye birşey buldum ama doğru mu bilmiyorum. Sorum şu bu adam düz lastikle nasıl böyle pütürle keser gibi kesiyor :<
linkinmetin Gönderim Zamanı: 24 Aralık, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 24 Aralık, 2014 Neden kesemesin bilmediğimden soruyorum işte
sugar23 Gönderim Zamanı: 24 Aralık, 2014 Gönderim Zamanı: 24 Aralık, 2014 bilmediğimden soruyorum işte Nasil kesiyo diyosun,neden kesemesin demiyosunki. Kesememesi icin sebep ne ki soruyosun
cellamo Gönderim Zamanı: 24 Aralık, 2014 Gönderim Zamanı: 24 Aralık, 2014 Nasil kesiyo diyosun,neden kesemesin demiyosunki. Kesememesi icin sebep ne ki soruyosunNasıl kestiğini soruyor yani tekniğini falan heralde.
osmozdm Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2015 Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2015 tırtıklıda kesme hareketi daha kolay olurken düz lastikte daha sıkıntılı bir hareket gercekleşiyor. aslında tırtıklı daha az keserken düz lastik çok daha fazla kesiyor. kesme hareketi topun geliş acısına yüksekliğine spin yada back spinine göre değişiyor yada boş topa göre. yani her topun kesme acıları farklı ve ciddi antrenman gerekiyor. elinizin acıları uygunsa ve antrenmanlıysanız düşünmeden hareket kendiliğinden gerçekleşiyor. spin çekmek gibi kesmekde antrenman işi. ben bilen birisinden eğitim almadım ama bazı anrenmanlarımda her topu kesmeye çalışıyorum %70 başardığıma inanıyorum zira jilet gibi kesiliyor bazı toplar masanın altına giriyor :) amaç cok yükselmemesi yoksa sup gelme ihtimalide var.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap