Misafir Oluşturma zamanı: 16 Temmuz, 2006 Oluşturma zamanı: 16 Temmuz, 2006 istanbul/ümraniye haldun alagaş tesisine partner arıyorum. donic dotec pesson carbokev tahta ve donic coppa jo gold lastikler.
Guest Latino Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2006 Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2006 istanbul/ümraniye haldun alagaş tesisine partner arıyorum.donic dotec pesson carbokev tahta ve donic coppa jo gold lastikler. tel : 0535 867 35 48 Merhaba benim iş yerim Ümraniyede. O nedenle de bu tesise bir kaç kere gidip masa tenisi oynadım. Ancak tahminimce senin kadar iyi değilim. Çünkü ben daha hangi lastiğin hangi amaç için kullanıldığını falan bilmiyorum. Arkadaş arasında, tatil köy turnuvalarında falan iyi seviyedeyim. Ancak profosyonel bir geçmişim yok.
Misafir Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2006 Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2006 latino kardeş gelme imkanın varsa oynayabiliriz. bana cepten ulaşabilirsin....
Guest Latino Gönderim Zamanı: 3 Ağustos, 2006 Gönderim Zamanı: 3 Ağustos, 2006 latino kardeş gelme imkanın varsa oynayabiliriz. bana cepten ulaşabilirsin.... Hocam dün gelemedim. Önümüzdeki hafta geleceğim. Partner sıkıntısı olur mu?
Guest berkhan Gönderim Zamanı: 3 Ağustos, 2006 Gönderim Zamanı: 3 Ağustos, 2006 dostum neden olmasın bende mutlu olurum bana e mail atarsan sevinirim şirketim çok yakın oraya libadiyede berkhan@elektroser.com
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap