Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2014 Ishikawa Kasumi vs. Pota Georgina 3
Onur Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2014 bayan maclarını izleyenler yok diye pek paylasmadım ama guzel maclar cıktı, melek hu ile samara macı kotu oldu farklı yollardan gitselerdi daha eglenceli olurdu. melek hu da ding ning e carpınca dogal olarak macera orada bitti ama guzel maclar cıkardı.
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2014 Ding Ning vs Ishikawa Kasumi Semi Final 4
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2014 Ding ning ve li xia aynı tahtayı kullanıyor. Stiga ya benzettim bilen var mı?
Onur Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2014 normalde dhs kullanıyorlardı http://www.dhs-tt.com/en/tt-blade-dhs-hurricane-ning http://www.dhs-tt.com/en/dhs-hurricane-xia ama ding ning in stiga ebenholz nct V kullanıyor diye biliyorum. benim bilgime ne kadar guvenilir o da ayrı dabi :P
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2014 Maç başlarken tahtalar çok belirgin bir şekilde masada duruyor. Ebenholza benzetemedim pek ammaa...bilen bilir..
Onur Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2014 hmm oraları direk atlıyorum ben :P ding ning son donemlerde ebenholz ile sarmos dolas resimleri internete dusmustu o yuzden didim :))
Rıdvan Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2014 hmm oraları direk atlıyorum ben :P ding ning son donemlerde ebenholz ile sarmos dolas resimleri internete dusmustu o yuzden didim :)) ding ning= stiga ebenholz v/dhs hurricane III/butterfly tenergy Xu xin =rosewood 5 / dhs hurricane 3/butterfly tenergy Kaynak table tennis daily 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap