klausbadelt Oluşturma zamanı: 6 Eylül, 2014 Oluşturma zamanı: 6 Eylül, 2014 Selam. Nihat Bey'den hem yapışkanlı, hemde bol spinli bir lastik önermesini istedim. Ve bana FRIENDSHIP ORIGIN'i önerdi. Bu lastiği kullanan veya bilgisi olan arkadaşların deneyimlerini paylaşmalarını rica ediyorum...
klausbadelt Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2014 Onun yerine venus 2 daha iyi Onun da yapışkanlı olduğunu biliyorum ama originin çok spinli olduğunu söyledi (hatta moon pro'dan bile)
sugar23 Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2014 Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2014 Moon pro yapiskansiz Venus 2 sadece kirmizi var masatenisi.com da ondan sebep origin onermis olabilir cift tarafli alacaksan
klausbadelt Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2014 Moon pro yapiskansiz Venus 2 sadece kirmizi var masatenisi.com da ondan sebep origin onermis olabilir cift tarafli alacaksan Hımmm. Olabilir çok mantıklı...
linkinmetin Gönderim Zamanı: 8 Eylül, 2014 Gönderim Zamanı: 8 Eylül, 2014 bu origin çin lastiği gibi mi ? yoksa çin lastiklerinden daha mı iyi ? fiyat olarak çok uygun çünkü
sugar23 Gönderim Zamanı: 8 Eylül, 2014 Gönderim Zamanı: 8 Eylül, 2014 çin lastiği gibi değil çin lastiği zaten
linkinmetin Gönderim Zamanı: 9 Eylül, 2014 Gönderim Zamanı: 9 Eylül, 2014 hmmm peki dhs'lerden daha mı iyi ?
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap