Misafir Oluşturma zamanı: 26 Şubat, 2004 Oluşturma zamanı: 26 Şubat, 2004 bundan 4 yıl önce askeri lise sınavlarına girerken maltepe askeri lisesinde bir albayın elinde masatenisi dergisi vardı.mülakatta olduğum için soramadım,acaba içinizde duyan bilen varmı?
Ertan Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2004 Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2004 Bir zamanlar Nazım Hoca dergi çıkartıyordu ama hala devam ediyor mu bilemiyorum.
Misafir Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2004 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2004 Mrb ben ankara gatadan özhan.Kuruluşlar 1.ligde oynuyorum.Masa tenisini çok seviyorum.Bu broşür ve dergi işini bende merak ediyorum.Ama bir türlü bulamadım.Ne dersiniz?
Misafir Gönderim Zamanı: 29 Şubat, 2004 Gönderim Zamanı: 29 Şubat, 2004 http://www.ttvets.com/VMTD htm adresinden bakabilirsin.orda dergi diye bir bölüm var.orda telefonda var fakat sanırım en son dergi 2001'de çıkmış.
Misafir Gönderim Zamanı: 29 Şubat, 2004 Gönderim Zamanı: 29 Şubat, 2004 Ama bildiğim kadarıyla bu dergi siyah beyaz pek işe yarayacağını düşünmüyorum(beki bilgiler işmize yarayabilir.) :
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap