efkanevkuran Gönderim Zamanı: 13 Ağustos, 2014 Gönderim Zamanı: 13 Ağustos, 2014 bir kez daha izledim, harika
Mrtİzmir Gönderim Zamanı: 14 Ağustos, 2014 Gönderim Zamanı: 14 Ağustos, 2014 her ne kadar çinlilerle boy ölçüsemesede avrupalıların kendi arasındaki maçlarından daha bi zevkli heyecanlı oluyor.tanıdık hareket ve vuruşlarda cabası...
linkinmetin Gönderim Zamanı: 14 Ağustos, 2014 Gönderim Zamanı: 14 Ağustos, 2014 seyrederken gaza getiriyor insanı
Serhat Köksal Gönderim Zamanı: 14 Ağustos, 2014 Gönderim Zamanı: 14 Ağustos, 2014 Maze iyi ki bırakmamış masa tenisini.
Rıdvan Gönderim Zamanı: 14 Ağustos, 2014 Gönderim Zamanı: 14 Ağustos, 2014 Çok güzel maç olmuş Teşekkürler Bilalim. Not: dima nın yenildiği her maç bana çok eğlenceli geliyor sevemedim bir türlü garibi
swan Gönderim Zamanı: 14 Ağustos, 2014 Gönderim Zamanı: 14 Ağustos, 2014 maze dima yı her seferinde yeniyor neredeyse. adam masa tenisine geri döndü yine yendi . gerçi maçları da zorluydu diğer rakiplerini de yendi finalde çalışmadığı yerden geldi rakip marcos freitas 4-0 yendi bunu hem de ma long taklidi yapa yapa sadece bir not düşmek isterim final maçında freitas ın reverse pendulum servislerine bir göz atın maşallahı var şov ikinci sette başlıyor
umur Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2014 Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2014 dima nın oyunu tutmuyor maze e karşı.ama maze in şu artistliği buyuk kupaları almasının önünde en büyük engel oldu her zaman
haruncoskun Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2014 Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2014 Maze, Waldner ile birlikte en sevdiğim oyuncu.Maze'in müsabakalar esnasında; bilinçaltına ittiği ve gerçekleşmesinden korktuğu kirli arzularıyla, bilinçaltı ormanlarının Tarzan'ıyla da mücadele ettiği aşikar. Keşke mental yönden de kuvvetli olabilseydi de bizler onu dünya şampiyonu veyahut olimpiyat şampiyonu ve türevi ünvanlarla gelecek nesillere anlatabileydik.Misal:
Onur Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2014 Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2014 vermisler karsısına patatesten rakibi, dokturuyor tabi maze...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap